Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Dubai’de Evlendi

featured

Ebru Gündeş, Dubai’de Sürpriz Bir Evlilik Yaptı

2021 yılında Reza Zarrab’dan boşanan ve Alara adında bir kızı olan Ebru Gündeş, yeniden nikâh masasına oturmaya hazırlanıyordu. Gündeş, Murat Özdemir’in teklifini kabul etti.

Evlenme Kararı Çifti Ramazan Bayramı’ndan Önce Bekleniyordu

Gündeş ve Özdemir’in evlenecekleri tarih Ramazan Bayramı’ndan sonra olacak diye konuşuluyordu. Ancak çift, sürpriz yaparak Dubai Başkonsolosluğu’nda dünyaevine girdi.

Nikâhı Dubai Başkonsolosu Kıydı

2. Sayfa’nın haberine göre, Ebru Gündeş ve Murat Özdemir’in nikâhını Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan kıydı. Gündeş’in şahidi iş insanı Faruk Özbek, Özdemir’in şahidi ise Okan Küfeci oldu.

Gündeş’in 4. Özdemir’in 3. Evliliği

Bu evlilik, Ebru Gündeş’in 4. ve Murat Özdemir’in 3. evliliği oldu. Özdemir’in ilk evliliğinden 2 çocuğu bulunuyor. 6 yıl önce 2002 Best Model birincisi Selin Kabaklı ile ikinci evliliğini yapan Özdemir, şimdi Gündeş’le hayatını birleştirmiş oldu.

Eski Eşten Göndermeli Paylaşım

Evlilik haberlerinin ardından Murat Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı, Instagram hesabından “Ey Rabbim, benim gördüklerimi sende gördün. Duyduklarımı sende duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin” diyerek göndermeli bir paylaşım yaparak dikkat çekti.