Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Betül Önderoğlu için Taziye Mesajı

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı duygu dolu paylaşımda, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu’nun trafik kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Betül Önderoğlu için Allah’tan rahmet dileyerek ailesine, AK Parti teşkilatına, arkadaşlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Erdoğan’ın Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye mesajında, “AK Parti’mizin Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, kıymetli kızımız Betül Önderoğlu’nun bir trafik kazasında vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Betül kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, AK Parti teşkilatımıza, arkadaşlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Betül Önderoğlu Kimdir?

Betül Önderoğlu, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu. Trafik kazasında yaşamını yitiren genç siyasetçi, ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duygu dolu paylaşımı, Betül Önderooglu’nun ani vefatı nedeniyle Türkiye genelinde derin bir üzüntü yarattı. Önderoğlu’nun ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerimizi iletiyoruz.