Togg, T10X Modeli İçin Özel Finansman Kampanyasını Uzattı

featured

700 bin liraya kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuluyor.

Togg, Özel Finansman Kampanyasını Uzatma Kararı Aldı

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, eylül ayında başlattığı özel finansman kampanyasını ekim ayına da taşıyor. Togg, T10X modeli için sunduğu finansman desteğini bireysel ve kurumsal kullanıcılarına sunmaya devam ediyor.

Bireysel ve Kurumsal Kullanıcılara Farklı Ödeme Seçenekleri

Bireysel kullanıcılar için anlaşmalı bankalarda 700 bin liraya kadar sıfır faizle 12 ay vade veya yüzde 2,29 faiz oranıyla aylık 35.607 liralık geri ödeme imkanı sunuluyor. Kurumsal kullanıcılar ise 700 bin liraya kadar sıfır faiz seçeneği ile birlikte farklı vade ve faiz oranlarıyla ödeme kolaylıklarından faydalanabiliyor.

Akıllı Güvenlik Sistemleri ve Ek Özellikler

Togg T10X modellerinde akıllı şerit takip sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, ön çarpışma uyarısı ve acil durum frenleme sistemi standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca, donanımsal hazırlığı standart olarak sunulan yoğun trafik pilotu, adaptif hız sabitleyici ve adaptif sürücü asistanı ek özellikleri de 1 Ocak 2025 tarihine kadar ücretsiz olarak kullanılabilmektedir. Bu tarihten sonra ise Trumore uygulamasından satın alarak kullanıma devam edilebilecektir.