Galatasaray, Çaykur Rizespor’u 6-2 Mağlup Ederek Liderliğini Sürdürdü

featured

Galatasaray Süper Lig’de Çaykur Rizespor’u Farklı Geçti

Galatasaray, Süper Lig’in 29. haftasında Çaykur Rizespor’u konuk etti. RAMS Park’ta oynanan mücadelede sarı-kırmızılı ekip, rakibini 6-2 mağlup ederek üst üste 10. galibiyetini aldı. Bu sonuçla Galatasaray haftayı lider kapatmayı garantiledi.

Liderlik Gol Yağmurunda Korundu

Galatasaray, ligde oynadığı son 9 maçı da kazanarak çıktığı Çaykur Rizespor karşısında da etkili bir performans sergiledi. Lider takımı 3 puanla buluşturan goller 9. dakikada Köhn, 31. dakikada Torreira, 40., 45. ve 64. dakikalarda Kerem Demirbay ile 85. dakikada Icardi’den geldi. Konuk takımın gollerini ise 38. dakikada Hojer ve 61. dakikada Olawoyin kaydetti.

Kerem Demirbay ve Torreira İlk Gol Sevinçlerini Yaşadı

Galatasaray’ın ilk iki golünü atan Köhn ve Torreira, bu maçta ilk kez rakip fileleri havalandırarak takımlarına galibiyeti getiren isimler oldu. Sarı-kırmızılı ekip, ligde bir sonraki maçında Kasımpaşa deplasmanına çıkacakken, Çaykur Rizespor ise sahasında Gaziantep FK’yi ağırlayacak.

Galipler Puanını 78’e Çıkardı

Galatasaray, ligin geride kalan 29 maçında 25 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak toplamda 78 puan elde etti. Çaykur Rizespor ise 39 puanda kalarak 12. yenilgisini aldı.