Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Voleybol Maçı Sonrası Yaşanan Saldırıyı Değerlendirdi

featured

Dursun Özbek, Şanlıurfa Ziyareti ve Saldırıyı Değerlendirdi

Galatasaray Spor Kulübü‘nün Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da gerçekleşen voleybol maçının ardından meydana gelen saldırıyı değerlendirdi. Özbek ve beraberindeki heyet, bölge halkının ilgisiyle karşılaşırken, Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti.

Uğur İris’e Yönelik Saldırıyı Kınayan Açıklamalar

Başkan Özbek, Galatasaray’ın Kadın Voleybol Takımı’nın maçını izledikten sonra genç kızıyla birlikte saldırıya uğrayan genel kurul üyesi Uğur İris’in durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Özbek, saldırının organize olduğunu belirterek, faillerin ve azmettirenlerin bulunmasını talep etti.

Gerginlik Uyarısı ve Derbi Maç Dilekleri

Özbek, olayların büyümemesi gerektiğine vurgu yaparak, ülkenin zaten gergin bir dönemden geçtiğini ifade etti. Galatasaray Başkanı, Fenerbahçe ile oynanacak derbinin birlik ve beraberliği simgelemesi gerektiğini belirterek, taraftarlara barışçıl bir şekilde maçı izlemeleri çağrısında bulundu.

Derbi maçı öncesi heyecanını dile getiren Özbek, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin dünyanın en önemli karşılaşmalarından biri olduğunu söyledi. Özbek, maçın sportif rekabet içinde kalarak bir bayram havasında geçmesi temennisinde bulundu.