Beşiktaş Teknik Direktör Arayışında

featured

Yerli Adaylar Arasında Sergen Yalçın Öne Çıkıyor

Beşiktaş futbol takımı, yeni teknik direktörünü bulmak için yoğun bir arayış içerisinde. Siyah beyazlı yönetim, bu süreci 10 gün içinde tamamlamayı hedefliyor.

Şu ana kadar birçok adayla görüşen Beşiktaş yönetimi, Ruud Van Nistelrooy, Ole Gunnar Solskjaer, Andre Breitenreiter ve Bruno Genesio gibi güçlü adaylarla görüşmeler gerçekleştirdi. Ancak bu isimlerin yanı sıra yerli teknik direktör Sergen Yalçın da en güçlü adaylar arasında yer alıyor.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olabilecek 5 aday arasında yer alan Sergen Yalçın, diğer adaylarla birlikte en önemli seçeneklerden biri olarak değerlendiriliyor.

Yabancı Adaylarla Temaslar Sürüyor

Beşiktaş yönetimi, yerli adaylar dışında yabancı teknik direktörlerle de temaslarını sürdürüyor. Laurent Blanc, Fabio Cannavaro, Setien ve Lucian Favre gibi isimlerle iletişim halinde bulunuluyor.

Hedef: Transfer Dönemine Yeni Teknik Adamla Girmek

Beşiktaş yönetimi, en doğru adayı belirleyerek transfer dönemine yeni bir teknik direktörle girmeyi hedefliyor. Kulübün menfaatlerini gözeterek doğru seçimi yapma konusunda kararlı olan yönetim, arayışlarını sürdürüyor.