Enkaz İhbar Bildirimi

featured

Tüm Türkiye 6 Şubat sabahı Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan büyük deprem ile çok zor günler geçiriyor. Hem depremin yoğun hissedildiği 10 il merkezi ve ilçelerinde büyük bir yaşam mücadelesi veriliyor, hem de bu bölgede yakını olanlar onlara ulaşma konusunda çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Tüm ülkenin birlik beraberlik içerisine girdiği bu dönemde enkaz ihbarları büyük bir önem taşıyor.

Deprem bölgesinde olan ve kurtarılmayı bekleyen canlar için sosyal medya platformlarında detaylı paylaşımlara yer veriliyor. Bununla birlikte Enkaz İhbar sitesi birbirinden farklı ihbarlar ile bu zorlu sürece güçlü bir destek sağlıyor. Bu bölgeye dair yaymak istediğiniz herhangi bir bilgi bulunduğunda, enkaz altında kalan yakınlarınıza ulaşılmasını istediğinizde veya toplu alanlarda yemek ve ısınma gibi ihtiyaç duyan yakınlarınızı bildirmek istediğinizde bu platformu kullanabilirsiniz.

Deprem İhbar Bildirimi

Enkaz İhbar internet sitesi birbirinden farklı amaçlara hitap eden deprem ihbar içeriklerini tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor. Bu platforma giriş yaparak hızlı bir şekilde ihbarlarınızı yayınlayabilirsiniz. Afetin yaygın bir bölgeye dağılması nedeniyle birçok farklı alanda kapsamlı yardım ve destek ihtiyacı bulunuyor.

Hem göçük altında kalan insanlara ulaşabilmesi hem de göçük altından çıkan insanların daha sağlıklı koşullarda yaşama tutunabilmesi için ne kadar çok ihbar ve bildirim yapılırsa farkındalık o ölçüde oluşturulabiliyor. Bunun için mevcut bilgilerin farklı platformlarda dağınık bir şekilde bulunmasını önlemek ve tüm deprem ihbarları ve içerikleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla Enkaz İhbar sitesi hizmet veriyor.

Enkaz altında kalanların bildirimini yapmak için: https://enkazihbar.com/