Adana’da Doktor Feray Balkan Cinayete Kurban Gitti

featured

Adana’da Yaşanan Acı Olay

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi’nde trajik bir olay meydana geldi. Gaziantep’in Nizip Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olan acil tıp uzmanı Doktor Feray Balkan, annesini ziyaret etmek için Adana’ya gelmişti.

Olayın Detayları

Bir yıl önce astsubay eşi Seçkin Ergü’den boşanan Feray Balkan, annesi Eda Balkan ve 2 çocuğuyla dışarıda gezdikten sonra eve döndü. Ancak evlerine girdiklerinde eski eşi Seçkin Balkan ile karşılaştı. Seçkin Ergü, çocukların annesi Feray Balkan’a karşı silahını çekerek ateş etti. Doktor Feray Balkan olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın Gelişimi

Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte, Feray Balkan’ın öldüğü tespit edildi. Şüpheli Seçkin Ergü ise olay yerine yakın bir noktada tabancasıyla yakalandı. Arkadaşları, Feray Balkan’ın şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığını ve çocuklarına tek başına baktığını belirtti.

Son Durum

Adli tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından Dr. Feray Balkan’ın cenazesi, yarın Adana’da toprağa verilecek. Şüpheli Seçkin Ergü ise emniyetteki sorgusuna devam ediyor.