İsrail Saldırılarında Filistinlilerin Ölüm ve Yaralanma Haberleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze’ye Gece Boyunca Düzenlediği Saldırılarda Ölü ve Yaralılar

İsrail ordusunun gece boyu hava, kara ve denizden Gazze Şeridi’nin çeşitli noktalarına düzenlediği saldırılarda birçok Filistinli hayatını kaybetti ya da yaralandı. Sağlık kaynaklarından elde edilen bilgilere göre:

Vadi Gazze Köprüsü Saldırısı

İsrail’in Gazze Şeridi’nin orta kesimlerindeki Vadi Gazze Köprüsü’ne yönelik saldırısında 4 Filistinli yaşamını yitirdi ve birçok kişi yaralandı.

Nusayrat Mülteci Kampı Saldırısı

Sivil Savunma ekipleri, İsrail’in Nusayrat Mülteci Kampı’nda hedef aldığı bir evin enkazından bir Filistinlinin naaşını çıkardı.

El-Beled el-Kadim Camii Saldırısı

İsrail savaş uçaklarının Deyr el-Belah kentindeki El-Beled el-Kadim Camii’ni hedef aldığı saldırıda 3 Filistinli yaralandı.

Diğer Saldırılar

Refah’ın doğusundaki El-Cenine semtinde bir evi bombalayan İsrail, aralarında gazeteci Muhammed Bessam el-Cemel’in de bulunduğu 5 Filistinliyi öldürdü.

Refah’ın kuzeyindeki El-Musabah bölgesindeki Ebu Arar ailesine ait eve yapılan hava saldırısında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

İsrail’in Hirbe el-Ades bölgesi ve Eş-Şabura Mülteci Kampı’ndaki tarım arazilerini hedef alması sonucu birçok Filistinli yaralandı.

İsrail topçu birliklerinin Gazze kentindeki Zeytun, Tel el-Hava, Şeyh Aclin ve Er-Rimal mahallelerine yönelik düzenlediği saldırılarda 3’ü çocuk 10 Filistinli yaralandı.