Çocuklar Hastane Etkinliğinde Bayram Coşkusunu Yaşadı

featured

İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastane Başhekimliği Tarafından Düzenlenen Etkinlik

İl Sağlık Müdürlüğü ve hastane başhekimliği iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, servis ve odalar Türk bayrakları ve rengarenk balonlarla süslendi. Çocukların yüzleri boyandı, şiirler okundu.

Çocuklara Hediyeler Verildi

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Timurağaoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Erkan Sanmak, Başhekim Vekili Dr. Remzi Oğulcan Çıray, Başhekim Yardımcısı Dr. Lokman Timurağaoğlu ve hastane yönetimi, doktor ve hemşireler, çocukların bayramını kutlayarak onlara boyama setleri ve çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Çocukların Mutluluğu Başhekim Vekilini Gururlandırdı

Başhekim Vekili Çıray, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın büyük bir gurur ve mutlulukla kutlandığını belirterek, Türkiye’nin dünyada çocuklara bayram hediye eden tek ülke olduğunu vurguladı. Çıray, tüm çocukların bayramını kutladıklarını ve onların mutluluğunu sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Hasta Yakını Teşekkürlerini İletti

Hasta yakını Fikret Ataç, oğlunun başarılı bir operasyon geçirdiğini ve tedavisinin devam ettiğini belirterek, yapılan etkinlik için teşekkürlerini iletti. Ataç, çocukları unutulmadığı için yetkililere minnettar olduklarını belirtti.