Galatasaray’ın Etkili Golcüsü Mauro Icardi

featured

Geçen Sezon Performansı

Galatasaraylı Mauro Icardi, geçen sezon takımının en etkili ismi olarak öne çıktı. 26 resmi maçta görev alan Icardi, 23 gol attı ve 8 asist yaparak toplamda 31 gole doğrudan katkı sağladı. Bu performansıyla takımının şampiyonluk yolunda en önemli faktörlerden biri oldu.

Bu Sezon Performansı

Bonservisi alındıktan sonra bu sezon da Galatasaray’da kalmaya devam eden Mauro Icardi, şu ana kadar 31 resmi maçta görev aldı. 18 gol atarken, 7 de asist yaparak takımının en çok gol atan ve asist yapan ismi oldu.

Toplam Performansı

Galatasaray formasıyla toplamda 57 resmi maça çıkan Icardi, 41 gol atarken, 15 gol pası verdi. Bu şekilde toplamda 56 gole doğrudan etki etti ve iki senede en çok skor katkısı yapan oyuncu oldu.

Sakatlık Süreci

Bu sezon sakatlıklarla mücadele eden Icardi, Beşiktaş derbisinde topuğundan sakatlanmış ve uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Sonrasında ise Fenerbahçe derbisinde elmacık kemiğinde kırık oluştu. Ancak iyileşen Icardi, son 4 lig maçında 1 gol ve 1 asist yaparak takıma geri döndü.

Hedefler

Galatasaray teknik heyeti, tamamen iyileşen Icardi’nin yakın zamanda eski formuna dönmesini hedefliyor. Takımın en önemli gol silahlarından biri olan Icardi, performansıyla Galatasaray’ın hedeflerine katkı sağlamayı sürdürmeye devam edecek.