Genç illüzyonist yeteneği ile göz dolduruyor

featured

Alkan Cambaz Yetenek Sizsiniz yarışması ile evlerinize konuk olan ve sahip olduğu yetenekleri ile herkesi hayran bırakan genç bir isimdir. 2012 yılında katılmış olduğu fenomen yarışma programında sergilemiş olduğu sihirbazlık sahnesi ile final turuna kadar çıkmayı başarmıştır. Göz yanılması ve el çabukluğu ile yapmış olduğu illüzyon şovları herkes tarafından beğenilen yetenekli isim bu alanda almış olduğu eğitimlerle farkını ortaya koymaktadır.

Alkan Cambaz illüzyon alanında yurtdışında eğitim almış olan bir isimdir. Yurt içi ve yurtdışında bugüne kadar sergilemiş olduğu birçok gösteriden alnının akı ile çıkan Cambaz bu süreçte çok önemli referansları da arkasına almıştır. Yapmış olduğu işte sağlamış olduğu başarılar sayesinde çok önemli referanslara sahiptir.

Öğrencilerin ilgisine tepkisiz kalmıyor

İllüzyonist Alkan Cambaz çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Yapmış olduğu şovlar her yaş grubundan insanı etkileyecek nitelikteler. Özellikle öğrenci gruplarının ona karşı büyük bir sevgi ve saygısı var. O da bunu görmezden gelemiyor. 2015 yılından bu yana programlarının birçoğunu okullara düzenliyor. Ve okullara giderek burada şovlar yapıyor. Onu hayranlıkta takip eden ve izleyen öğrencilerle buluşmak onun için önemli bir motivasyon kaynağı oluyor.

Öğrencilerle buluşmalarının dışında aktif sahne hayatına devam ediyor. Sahnelere çıkıp aldığı eğitimin ve sahip olduğu yeteneklerin sonucunda sunduğu şovlar onun her geçen gün yıldızının daha da parlamasına olanak sunuyor. İnsanlar her gösteride bu yetenekten çok etkileniyor.

https://www.instagram.com/alkanabim/

https://www.tiktok.com/@alkanabim

www.AlkanCambaz.com