UNUTULMAZ BİR BAYRAM TATİLİ YAŞAMAK İSTEYENLERİN TERCİHİ: 

featured

ALMİRA HOTEL

Kalabalık bayram sofralarını özleyenler, sevdikleriyle birlikte bayram tatilinin tadını Almira Hotel’de çıkarıyor. Güleryüzlü hizmet anlayışı, profesyonel kadrosu ve dünya lezzetlerini buluşturan zengin mutfağıyla Almira Hotel, Ramazan Bayramı’nda misafirlerini bekliyor.

Damaklarda Tat Bırakacak Lezzetler

Almira Hotel, bayram tatilinde ailesiyle birlikte keyifli vakit geçirmek isteyenlere tarifsiz bir lezzet şöleni sunuyor. Son teknoloji sistemlerle donatılan açık büfelerde; yiyeceklerin ideal sıcaklıkta kalması için ultraviyole ısıtıcılar, indiksiyon ocakları ve koruma amaçlı cam paneller yer alıyor. A’dan Z’ye yenilenen havalandırma sistemi sayesinde günün her saati %100 temiz hava güvenceli Hanzade Restaurant’ta bayram boyunca piyano eşliğinde zengin açık büfe kahvaltı sunuluyor. Bayramın neşesi çocuklara özel, kahvaltı salonunda animatörler birbirinden eğlenceli oyunlar oynatacak, çocuklarla birlikte yaratıcı boyama aktiviteleri yapacak.

Daima taze ve mevsime uygun olarak güncellenen menüsüyle dünya mutfağından özgün lezzetler sunan Luna Bar & Restaurant, havuzbaşında unutulmaz bir ziyafete davet ediyor. Özenle hazırlanan a la carte menüsünde, her damak zevkine uygun seçkin alternatifler dikkat çekiyor.

Kahve keyfini spesiyal tatlılarıyla taçlandıran Rosso Brasserie ve renkli kokteyllerinin yanı sıra yemyeşil park manzarasıyla öne çıkan Lobby Lounge Bar, bayram boyunca misafirlerine eşsiz dakikalar yaşatacak.

Almira Hotel’de Aile Boyu Bayram Keyfi

Bayram tatilini dinlenmek için fırsata çevirmek isteyenler, Almira Spa’nın çok çeşitli hizmetlerinden dilediğini seçiyor. Farklı ısı derecelerine sahip saunalar, tuz, buhar, kese ve bakım odaları, son teknolojik Technogym ekipmanları ile yenilenen fitness center, jet pool, kapalı ve termal havuz, VIP termal hamamlar gibi birçok hizmet seçeneğini içinde barındıran Almira Spa; Bursa’daki en geniş Ladies Spa alanıyla fark yaratıyor. Tecrübeli uzman kadrosu ve terapistleri, Bali ve Thai grubundan çok sayıda masaj çeşidi, cilt, el-ayak ve vücut bakımları ile ferahlamak isteyen misafirlere benzersiz bir deneyim vadediyor. 

Çocuklar için özel olarak tasarlanan Game Zone; PS4, Sega Racing, Basketball, Air Hockey, Pea Shooter ve Funny Ball gibi geçmişten günümüze ikonikleşmiş oyunlar ile çocuklara sınırsız eğlence imkânı sunuyor. Üstelik 2-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz top havuzu ve oyun alanı da bulunuyor. Spa merkezinin içinde yer alan, şehirdeki ilk ve tek Splash Kids Zone’da ise su oyunları alanı ve özel ısıda çocuk havuzu ile çocuklar eğlencenin tadına varıyor.

Odalarında sakin ve huzurlu vakit geçirmek isteyen misafirler, son teknoloji sistemler ile telefon ekranlarını televizyona yansıtıyor, diledikleri gibi video veya filmi ücretsiz internet hizmeti ile kolaylıkla izliyor.