Gaziantep, Şanlıurfa, Denizli ve Uşak’ta Gece Yarısından Bu Yana Meydana Gelen Trafik Kazalarında 4 Kişi Hayatını Kaybetti

featured

Gaziantep’te Motosiklet Kazası: Cemal Sönmez Hayatını Kaybetti

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde kamyonetin çarptığı motosiklet sürücüsü Cemal Sönmez (62) gece saatlerinde hayatını kaybetti. Kaza, İslahiye-Nurdağı yolunun 18. kilometresinde meydana geldi. Kaza sonrası sağlık ekipleri ve jandarma olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrollerde Cemal Sönmez’in hayatını kaybettiği belirlendi. Cemal Sönmez’in cenazesi, İslahiye Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü ise gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da Ağaca Çarpan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’da yol kenarındaki ağaca çarpan motosiklet sürücüsü Samet Ejder (36) hastanede yaşamını yitirdi. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Samet Ejder kurtarılamadı.

Denizli’de Çarpışan Araçlar: Motosiklet Sürücüsü Yaşamını Yitirdi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde İ.A. idaresindeki otomobil ile motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Aziz Soysaç (25) kaza sonrası hastanede hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Uşak’ta Motosiklet Kazası: Fikret Yayla Hayatını Kaybetti

Uşak’ın Banaz ilçesinde otomobilin motosiklete çarpması sonucu Fikret Yayla (50) hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer kişiler ise Banaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı.