Bakan Göktaş, Erzurum’da Sivil Toplum ve İş Dünyası ile Buluştu

featured

Bakan Göktaş Erzurum’daki Buluşmada Memnuniyetini Belirtti

Bakan Göktaş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın sosyal tesislerinde düzenlenen “STK ve İş Dünyası Buluşması”nda, Erzurum’un önemine vurgu yaptı. Göktaş, Erzurum’u Gazi Mustafa Kemal’in liderliğindeki Milli Mücadele’nin kalesi olarak nitelendirdi.

Göktaş: “Türkiye’nin Geleceğini İnşa Ediyoruz”

Bakan Göktaş, Türkiye’nin ikinci asrının temellerini attıklarını vurgulayarak, milletle el ele vdasino Türkiye’nin geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Göktaş, refahın adil bir şekilde dağıtılmasında STK’ların rolüne vurgu yaptı.

Kadınların İş Hayatına Katılımı ve Yaşlı Nüfusun Durumu

Göktaş, Türkiye ekonomisinin yükselmesi için daha fazla kadının iş dünyasına katılmasının önemine dikkat çekti. vdasino giriş Ayrıca, Türkiye’de yaşlı nüfusun arttığına işaret eden Göktaş, Bakanlık olarak yapılan “Yaşlı Profili Araştırması” ile yaşlıların ihtiyaçlarını belirleyerek politika oluşturacaklarını açıkladı.

Yaşlı Profili Araştırması ve Alınacak Tedbirler

Yaşlıların her türlü riskten korunması ve yaşlılar için iyileştirici tedbirler alınmasını sağlayacak politikalar için temel oluşturacak olan “Yaşlı Profili vdasino twitter Araştırması” hakkında bilgi veren Göktaş, elde edilen verilerle hizmetlerin günün koşullarına uygun şekilde güncelleneceğini ifade etti.