Veeam Backup Özellikleri Neler?

featured

Veri koruma günümüz dünyasının en önemli konuları arasında yer almaktadır. Bilgisayar sistemleri yapılan çalışmalar, sanal makinelerde depolanan verilerin korunması gibi konu başlıklarında başarılı bir yönetim son derece önemlidir. Bu konuda yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerinde toplayan birden fazla marka bulunmaktadır.

Veeam Backup bunlardan bir tanesi olarak ön plana çıkar. Veeam Backup özellik bakımından son derece güçlü ve kaliteli bir veri koruma çözümü sunar. Yaptığı işi büyük bir profesyonellikle yapan marka sürekli olarak etkili yedekleme imkanı ile karşımıza çıkmaktadır.

Türkiye’de Veeam Yetkili Satıcı dendiğinde ise ilk olarak akıllara enorm.com.tr adresi gelmektedir. Bu adresi ziyaret ederek son derece basit ve hızlı bir şekilde satın alma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Özellikleri Nelerdir?

Bu program son derece hızlı ve performanslı bir yedekleme işlemi sunmaktadır. Kritik sistem ve verilerinizi yedeklerken herhangi bir sorun olduğunda da geçmişe dönük bir şekilde tekrar kullanma avantajına da sahip olabilirsiniz.

Sanal makineler başta olmak üzere pek çok teknolojik imkandan destek alır. Günümüzün en önemli başlıkları arasında yer alan sanal makine ve bulut makine çözümlerine sahiptir. Çeşitli ortamlarda aynı anda yedekleme yaparak güvenliğinizi de maksimum seviyede tutar. Bu da Veeam Backup için son derece önemli bir seçenek olarak dikkatleri üzerinde toplamaktadır.

Anında Geri Yükleme Seçeneği

Programın bir diğer avantajı ise anında geri yükleme avantajıdır. Bu konuda da kısa süreli veriye erişmek istediğiniz anlarda bile başarılı bir geri yükleme seçeneği sunar. Bunun da dışında Veeam Backup kullanarak değişikliklerinizi takip edebilir ve sürümlerine ulaşmak gibi konu başlıklarında da profesyonel olarak destek alabilirsiniz.

Tüm dünya tarafından tercih edilen hassas şifreleme seçeneklerine de rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Hassas verilerinizi kaliteli bir şekilde korumanız söz konusu olduğunda, güvenle yedekleme işlemleri sağlama ve anında geri yükleme işlemlerinde Veeam Backup son derece başarılı bir seçenek olarak ön plana çıkar. Sadece birkaç tık ile bu başarılı programa ulaşmanız mümkün olmaktadır. Tüm dünyada yer alan başarılı ve güvenlik standartlarına sahip olan veri güvenliği konusunda başarılı bir adres olarak ön plana çıkmaktadır.