Selçuk İnan: “Messi de Ronaldo da kupayı hak ediyor”

featured

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, Dünya Kupası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oyun ve favorileri hakkında bir güncelleme duyurdu. Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, konuştu.

Katar’da devam eden 2022 Dünya Kupası’nı değerlendiren İnan, devler turnuvasındaki totobo son gelişmeleri ve favorileri değerlendirdi. Selçuk İnan’ın sözleri…

“Kasımpaşa’da antrenman kampında olduğu gibi şimdi de çok çalışıyoruz. İlk hazırlık maçımızı da oynadık. İyi bir oyuncu grubuna sahibiz. İyi totobo giriş çalışıyoruz ve iyi tepki veriyorlar. Oyuncularıma büyük saygı duyuyorum.”

“Fransız- İngiltere kupayı kazanmak için yarışıyor” “Dünya Kupası’nda favori iki takımım Fransa ve İngiltere. Şimdi oynuyorlar. Bence o maçı totobo kayıt kazanan kupayı alacak. Bence şu an en hazırlıklı olan takım onlar.”

“Messi de Ronaldo da ödülleri hak ediyor ama…” “Messi ve Ronaldo için bir favorim yok. Ama ikisi de kariyerleri ve yaptıkları her şeyle Dünya Kupası’nı kazanmayı hak ediyor.

Dünya Kupası futbolun en büyük organizasyonu. Sadece bir maç için yorum yapmak doğru değil. Kişisel seviye çok iyi bir ekip var ikisi de değer ama biri dersen diğerinin hakkını veremem açıkçası.’’ Dedi.

Volkan Demirel: “Transferi yarın açıklayacağız”

Süper Ligi ekiplerinden Hatay Spor’un teknik direktörü Volkan Demirel, transferle ilgili açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayaspor’un teknik direktörü Volkan Demirel, beIN Sports ekranlarına çarpıcı totobo açıklamalarda bulundu.

Transferin yakında açıklanacağını söyleyen Demirel, “Yarın oyuncu açıklamayı planlıyoruz. Önümüzdeki dönemde 1-2 oyuncu alabiliriz. Kadrodan totobo kayıt çok memnunum ama ihtiyacımızı karşılayacağız.” dedi.

Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası’yla ilgili de konuşan Demirel, “Brezilya’nın Dünya Kupası’nda Fransa-İngiltere maçının totobo giriş galibi ile final oynayacağını düşünüyorum.

Fiziki güçlerinden dolayı kazanan İngiltere veya Fransa olacaktır.”