AcnTURK Vanspor Başkanı Feyat Kıyak Maçı Yük Asansöründen İzledi

featured

AcnTURK Vanspor Başkanı Cezası Nedeniyle Yük Asansöründe Maçı Takip Etti

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından AcnTURK Vanspor’un başkanı Feyat Kıyak, hak mahrumiyeti cezası nedeniyle ilginç bir karar aldı. Geçen hafta Esenler Erokspor ile oynanan maçta yaşanan olaylar sebebiyle 120 gün hak mahrumiyeti cezası alan Kıyak, cezası nedeniyle Van Atatürk Stadyumu’nda oynanan Hes İlaç Afyonspor maçını tribünden izleyemedi.

Büyük Destek: Taraftar ve Sporcular Başkanlarını Yalnız Bırakmadı

Başkan Feyat Kıyak, maçı izleyebilmek için yanına getirilen yük asansörünü tercih etti. Stadın yanına park edilen yük asansörüne çıkarak karşılaşmayı izleyen Kıyak’a, taraftarlar ve futbolcular büyük destek verdi. Van ekibinin 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrasında sevinçten havalara uçan Kıyak, takımına destek olmaktan vazgeçmedi.

“Takımımız Şampiyon Olacak” İnancı

Başkan Kıyak, takımının bu sezon ligde şampiyon olacağına inandığını belirterek, cezasının hukuki sürecini başlattıklarını ve en kısa sürede sahalara dönmeyi umut ettiklerini ifade etti. Yük asansöründe maç izlemenin zorluğuna rağmen hiçbir zaman takımını yalnız bırakmadığını vurgulayan Kıyak, taraftarlarla birlikte şampiyonluk hedefine odaklandıklarını söyledi.