Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Hakem Kararlarına Tepki Gösterdi

featured

Kafkas: “Hakemler Adil Değil”

Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından hakem kararlarına sert bir tepki gösterdi. Kafkas, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında hakemlerin adil olmadığını düşündüğünü belirtti.

Kafkas: “Fenerbahçe Maçı Özelinde Değil”

Kafkas, yaşanan durumun sadece Fenerbahçe maçıyla ilgili olmadığını vurgulayarak, “Oyunla ilgili yorum yapmayacağım. Söyleyecek bir şeyim de yok zaten. Hem VAR’daki hem sahadaki hakem bize kötü şeyler hissettirdi. Ben adil olduğunu düşünmüyorum. Bunu Fenerbahçe’den bağımsız söylüyorum, tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kafkas: “Ideal 11’le Çıkamıyoruz”

Karagümrük’ün ideal 11’le sahaya çıkamadığından da yakınan Kafkas, “İleride federasyon başkanıyla ilgili konuşacağım. Karagümrük ligde kalacak. Oyunu konuşamaz hale geldik, çok çirkin şeyler olmaya başladı.” şeklinde konuştu.

Kafkas: “Her Şeye Burnunu Sokarsan…”

Kafkas, Türkiye’de antrenörlük mesleğinin durumuna da değinerek, “Bu lig bitsin diye herkes dua ediyor. Her şeye burnunu sokarsan olacağı budur.” diyerek Türk futbolundaki sıkıntılara dikkat çekti.