Beşiktaş’ta Transfer ve Sakatlık Durumu

featured

Vincent Aboubakar, Cenk Tosun’un Yerine İlk 11’e Alınacak

Beşiktaş‘ta Cenk Tosun’un formsuzluğu ve kontrat sorunları nedeniyle Vincent Aboubakar odak noktasına geldi. Teknik Direktör Fernando Santos, Kamerunlu golcü Aboubakar ile yarın bir araya gelerek görüşecek. Santos’un, fiziksel ve mental durumundan memnun olmadığı Cenk’in yerine Aboubakar’i ilk 11’de oynatmayı planladığı ve sistem/diziliş değişikliği yapacağı belirtildi. Eğer ikili forvete dönülürse, Aboubakar ve Semih yan yana oynayacak. 4-2-3-1 devam ederse Semih sol kanada geçecek.

Salih Uçan ve Musrati Sakatlıktan Tamamen Kurtuldu

Salih Uçan ve Musrati, sakatlıklarından dolayı bir süredir forma şansı bulamıyordu. Ancak milli arada %100 hazır olacakları kaydedildi. Antalyaspor maçında forma giyemeyen Musrati ve Salih Uçan, Başakşehir karşılaşmasında sahada olacaklar.

Chamberlain’in Erken Dönüşü Sürpriz Oldu

Chamberlain, ciddi sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmıştı fakat beklenenden erken dönecek. İngiliz oyuncunun mart sonunda sahalara geri döneceği belirtiliyor. Sağlık heyeti, Chamberlain’in 3 hafta sonra hazır hale geleceğini öngörüyor ve nisan sonunda sahalara dönebileceğini söylüyor. Bu nedenle Chamberlain, ligde oynayabilecek oyuncular arasında yer alıyor.