Sinan Özen ve Burcu Kartal’ın İkizleri 4 Yaşında Kutlandı

featured

Sinan Özen ve Burcu Kartal Çifti

Sinan Özen, 2016 yılında Burcu Kartal ile evlenerek mutlu bir birlikteliğe adım atmıştı. İkili, 2020 yılında ikiz bebeklerini kucaklarına almıştı.

Neva ve Sanberk

Kızlarına Neva, oğullarına ise Sanberk ismini veren çiftin mutlulukları, minik kızlarının bağırsak rahatsızlığı teşhisi konulmasıyla sarsılmıştı. Neva, yedi kez ameliyat geçirerek zorlu bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşmuştu.

4. Yaş Günü Kutlaması

Ünlü şarkıcı Sinan Özen, çocuklarının 4. yaş gününü özel bir kutlamayla karşıladı. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Özen, eşi ve ikizleriyle birlikte kamera karşısına geçerek mutluluklarını takipçileriyle paylaştı.

“Bugün evimizde neşe dolu bir kutlama var! Canımızın içi Neva ve Sanberk’in 4. yaş günü! Dört yıl önce hayatımıza kattıkları sevgi, neşe ve güzellikle dolu dolu geçen zamanın tadını çıkartıyoruz. Her anları bizim için özel ve unutulmaz. Bugün, ailemizle birlikte geçirdiğimiz mutlu anları sizinle de paylaşmak istedik. İşte gözlerimizin ışığı canımız çocuklarımızla birlikte geçirdiğimiz güzel anların bir kesiti. Bu dört yıl içinde, bizimle olan desteklerinizi ve sevginizi her zaman hissettik. Hep birlikte daha nice mutlu yıllara, güzel anılara ve büyüyen ailemize daha fazla sevgi katmaya devam edelim.” şeklinde duygularını dile getiren Özen, ailesiyle geçirdiği mutlu zamanları takipçileriyle paylaştı.