Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan Açıklamalarda Bulundu

featured

Maça İyi Hazırlandıklarını Belirtti

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Beşiktaş ile oynanan maçlarının ardından açıklamalarda bulundu. İnan, takımının 2-0 kazandığı maça iyi hazırlandıklarını ve bu galibiyetin önemli olduğunu vurguladı.

Oyuncularını Tebrik Etti

İnan, “Bugün, maça hazırlanmak kolay olmadı. 2 gün önce geldik, bir şeyleri çabucak değiştirmek kolay değil. Belli başları istemek bizim oradaki bulunma amacımız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Söylediğimiz her şeyi yapmaya çalıştılar.” ifadelerini kullandı.

Stratejik Bir Maç Olduğunu Belirtti

Inan, Beşiktaş maçının stratejik bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Beşiktaş, bireysel olarak kaliteli oyunculardan oluşan bir takım. Dolayısıyla ona göre bir strateji belirledik. Ertuğrul’u sağda oynattım, top bizdeyken üçlü oyun kurmaya çalıştık. Oyuncular bunu yapmaya çalıştı.” diye konuştu.

Ligde Kalmanın Önemine Dikkat Çekti

Gaziantep’in ligde kalması gerektiğini vurgulayan Selçuk İnan, “Bu şehir ligde kalmayı hak ediyor. O yüzden taraftarları da tebrik ediyorum.” dedi. Inan, oyuncularının gösterdiği performanstan da memnuniyetini dile getirdi.

Oyuncularının Performansından Memnun

İnan, “Bu oyunu kendilerinin de beklemediğini söyleyen İnan, “Ama ben kendime inanıyordum. Oyuncuların bize hemen inandıklarını beklemiyorduk. İnanılmaz katıldılar, hemen inandılar. Bizi çok sevdiler ama daha bitmedi.” şeklinde konuştu.

Ligde Kalma Hedefine Odaklandıklarını Belirtti

Teknik direktör Selçuk İnan, “Amacımız ligde kalmak. Bunun için ne gerekiyorsa hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz.” diyerek takımın hedeflerine odaklandıklarını ifade etti.