Uluslararası Tasarım Ödülleri’nden Bonna’ya ödül yağmuru

featured

Dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan sıra dışı koleksiyonları, benzersiz ürün kalitesi ve zengin ürün gamı ile HoReCa dünyasında köklü bir yer edinen premium porselen markası Bonna, başarılarını aldığı ödüllerle tescillemeye devam ediyor. Son olarak Uluslararası Tasarım Ödülleri’nden (IDA Design Awards 2022) altı ödülle dönen marka, Prints ve Pottbowl Koleksiyonları ile “Silver”, East Koleksiyonu ile “Bronz” ve Softline, Kaff ve Raw Koleksiyonlarıyla ise “Honorable Mention” ödülüne layık görüldü. 

16.01.2023, İstanbul

1983’te küçük bir seramik atölyesinde sektöre adım Kar Porselen’in çatısı altında faaliyetine başlayan Türkiye’nin ilk %100 premium HoReCa markası Bonna, aldığı ödüllere her geçen gün yenilerini ekliyor. Geçtiğimiz ay German Design Awards 2023’ten 3 ödülle dönen marka, şimdi de Uluslararası Tasarım Ödülleri tarafından 6 ayrı koleskiyonu ile ödüle layık görüldü. Bonna, IDA Design Awards 2022’de Prints ve Pottbowl Koleksiyonları ile “Silver”, East Koleksiyonu ile “Bronz” ve Softline, Kaff ve Raw Koleksiyonlarıyla  “Honorable Mention” ödülünü aldı.

Tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor

20 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 95 bin metrekare alana kurulu Bilecik-Pazaryeri fabrikası ve 10 bin metrekare kapalı alana sahip Çayırova fabrikasında yıllık toplam 40 milyon parça ürünü sektörle buluşturan Bonna, ezber bozan ve sıra dışı tasarımları ile tüm dünyada dikkatleri üzerine çekiyor. Bünyesinde yetenekli ve deneyimli bir tasarım ekibi bulunduran marka ayrıca Uzak Doğu’dan Avrupa’ya yabancı tasarımcılarla da iş birliklerini sürdürüyor. Şeflerin ihtiyaçlarına yanıt veren, sunumlarına ince dokunuşlar getiren, eşsiz ve Bonna’ya özgü koleksiyonlara hayat veren marka, bu başarılarını ise ödülle taçlandırıyor.

İhracattaki başarılarıyla da ödülleri topluyor

Koleksiyonlarını tasarlarken onları özel ve sağlam kılacak birçok parametreyi üretim ve tasarım anlayışına entegre eden Bonna, kolay istiflenebilirlik, kenar çıtlama garantisi, çizilmeye ve yüksek ısıya karşı dayanıklılık gibi pek çok konuda gerçekleştirdiği ilklerle sektörde öncü bir rol üstleniyor.

6 kıtada 90’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren marka, HoReCa sektörünün liderleri arasında yer alıyor. 2021 Yılı Porselen Sofra-Mutfak Eşyası Kategorisi’nde “En Fazla İhracat Gerçekleştiren” ikinci firma olan marka, 2019 ve 2020 yıllarında da aynı kategoride üçüncülük ödülünü alarak, ihracattaki başarını tescillemişti. Bonna aynı zamanda 2020 yılı “En Yüksek İhraç Birim Fiyatına Sahip Firma” ödülünün de sahibi.

Bonna Hakkında;

1983’te küçük bir seramik atölyesi olarak faaliyetlerine başlayan Kar Porselen’in hayata geçirdiği HoReCa markası Bonna, 2014 yılından bu yana otel, restoran ve catering sektörüne yenilikçi çözümler sunuyor. Yerli ve yabancı tasarımcıların imzasını taşıyan ürün koleksiyonlarını kullanıcılara sunan marka, geniş bir ürün gamına sahip. Bonna, bugün 6 kıtada 90’dan fazla ülkeye ürün ihracatı yaparken, farklı otel restoran ve kafelerde yeme-içme deneyimini mükemmelleştirmek amacıyla, farklı ihtiyaçlara uygun kişiselleştirilmiş ürün ve çözümler sunarak, kusursuz sofralar yaratıyor. Bonna kullanıcılarına “her defasında en mükemmel sunum” vaat ediyor. Bonna, Kocaeli Çayırova ve Bilecik Pazaryeri bölgelerinde bulunan 2 tesisiyle yıllık toplam 40 milyon parça üzerinde üretim gerçekleştiriyor. Bugüne kadar pek çok ulusal ve uluslararası fuara katılan Bonna, birbirinden özgün koleksiyonları ile IDA DESIGN AWARDS, GERMAN DESIGN AWARD, DNA PARIS AWARD ve DESIGN TURKEY gibi prestijli yarışmalar tarafından ödüle layık görülmüştür.