Hangi Google Pay Alışveriş Siteleri Mevcut?

featured

Çevrimiçi alışveriş yapmanın bir yolunu arıyorsanız, hangi Google ödemeli alışveriş sitelerinin mevcut olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. PayPal, Venmo ve Verishop gibi birçok popüler hizmet, alışveriş yapmak için banka hesabınızı kullanmanıza izin verir. Bu hizmetler, arkadaşlarınızdan ve ailenizden ödeme almak için de kullanılabilir, ancak ücret ödememek için bunları kullanmadan önce her zaman bankanıza danışmalısınız.

verishop

Verishop, yeni bir e-ticaret girişimidir. Snap, Inc.’in eski baş strateji sorumlusu Imran Khan tarafından kuruldu. Şimdi, Amazon için rakip bir platform kuruyor.

Verishop, insanların güzellik, ev ve yaşam tarzı ürünleri için alışveriş yapabileceği tek noktadan bir alışveriş platformudur. Amazon ve diğer büyük çevrimiçi perakendecilere bir alternatiftir ve markaların Y kuşağıyla bağlantı kurmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Şirketin web sitesine göre, tüccarlarının çoğu yıllık 10 ila 20 milyon dolar arasında gelir elde ediyor. Sitede binlerce gelecek vadeden marka yer alıyor.

Eylül ayında Verishop, üçüncü taraf satıcıların sitede satış yapmasına izin vermeye başlayacağını duyurdu. Ancak, yasal mal sattıklarından emin olmak için tüm potansiyel satıcıları inceleyeceğini söyledi. Bu, Verishop’ın ek envantere yatırım yapmadan ürün sunumunu genişletmesini sağlamak içindi.

Geçen yıl, Verishop’un brüt ticari değeri 50 milyon dolardı. Bu süre zarfında şirket, 3.000 yeni gelişmekte olan markayı bünyesine kattı. Bunlara IRO, Free People ve Oribe gibi moda ve güzellik markaları dahildir.

Verishop, çoğu ürün için bir günlük ücretsiz gönderim sunar ve müşteriler ayrıca perakende fiyatlarından %50 ila %75 oranında tasarruf edebilir. Sitenin 30 günlük ücretsiz iade politikası vardır.

Diğer Amerikan teknoloji devlerinde olduğu gibi, sitenin odak noktası alışverişi tüketiciler için daha kolay hale getirmek. Örneğin, site, kullanıcıların satıştaki ürünleri kişiselleştirmek için bilgisayarla görme teknolojisini kullanan, derlenmiş bir beslemedeki ürünleri satın almasına olanak tanıyacak.

Kullanıcılar markaları takip edebilir, ürünleri etiketleyebilir ve alışveriş akışlarını sosyal medyada paylaşabilir. Ayrıca diğer insanlarla Alışveriş Partileri düzenleyebilirler. Konuklar, ürünleri denemek ve başkalarının seçtiklerini “beğenmek” için beş arkadaşını partiye davet edebilir.

Verishop ayrıca canlı alışveriş etkinliklerinin küratörlüğünü yaptığı bir yayın sunar. Kullanıcılar bu canlı yayınlara Verishop mobil uygulaması üzerinden alışveriş yaparak katılabilir. Canlı yayında bir ürün almaya karar verirlerse özel bir promosyon alabilirler. Hesaplarına sınırlı süreli bir Promosyon gönderilecek ve ödeme sırasında otomatik olarak uygulanacaktır.

Bir Promosyona hak kazanmak için kullanıcıların bir hesap oluşturması gerekir. Daha sonra Verishop uygulamasını indirebilir, satın alabilir ve indirim alabilirler.

Günlük Satış

Günlük Satış, tüketim malları ve hizmetleri söz konusu olduğunda en iyinin en iyisidir. E-ticaret sitelerinin kısa bir incelemesi, rekabetin tam olarak bir smorgasbord olmadığını ortaya çıkaracaktır. Tişörtlerden oyuncaklara, tişörtlere kadar her şeyi ve aradaki her şeyi bulabilirsiniz. İster savurganlık ister eğik çizgi arıyor olun, herkes için bir şeyler var. Bir düzineden fazla mağazayla, seçim ve hizmet konusunda asla eksik olmayacaksınız. Mağazaya gidemiyorsanız, ürünleri kapınıza kadar teslim ettirebilirsiniz. Neyse ki, sitenin ücretsiz gönderim politikası, siparişinizin hiç vakit kaybetmeden elinize ulaşacağı anlamına gelir. Bahsetmiyorum bile, yağmurlu bir öğleden sonra geçirmenin eğlenceli bir yolu. Önyükleme için indirim kuponları ile ilgili çalışmalarda bazı cızırtılı fırsatlar da var. Tabii ki,

uber

Ulaşım sektörünün ilk isimlerinden biri, şehirdeki en seksi sürüşü içeren yeni ürün paketini tanıttı. Yaklaşan sürüş, can sıkıntısı yaşayan sürücüler için hoş bir taze hava soluğu olsa da, bir arabanın, kamyonun veya otobüsün sınırlarına hapsolmuş milyonlarca sürücü için özellikle rahat bir yolculuk değil. En yeni enkarnasyon teknolojik bir mucize ve hesaba katılması gereken bir sonradan görme olduğu için bu bir utanç. Yeni teklif aynı zamanda kıçtaki sürücüler ve dümendekiler için bir nimettir. İmrenilen yuvalardan birini kapacak kadar şanslı olanlar, ücretsiz araba kiralama, yaklaşan gösterilerde indirimler ve yüksek güçlü araçlardan oluşan özel bir özel ağa erişim dahil olmak üzere uber’e özel geniş bir avantaj ve avantaj portföyüne erişebilecek. Peki kim fırsat için hazır? Tabiki sen’

Venmo

Venmo ve Google ödemeli alışveriş siteleri, hızlı ödeme yapmanın iki yoludur. Bu uygulamalar, kullanıcıların telefon numaralarını ve banka kartlarını kullanarak başkalarına ödeme yapmasına olanak tanır. Ayrıca ödeme koruması ve satın alma güvencesi sunarlar. Bu hizmetlere ek olarak, bazı perakende işletmeleri Venmo ödemelerini kabul etmektedir.

Venmo, hem bireyler hem de işletmeler için bir mobil ödeme uygulamasıdır. Y kuşağı için tercih edilen bir yöntemdir. Hizmet, kullanıcıların kredi kontrolüyle uğraşmadan arkadaşlarına ve ailelerine para göndermelerine olanak tanır. Başlamak için bir banka hesabı ile banka kartını bağlamanız gerekir.

Bir Venmo ödemesi aldığınızda, işlemi herkese açık veya gizli yapmayı seçebilirsiniz. Kartınızı korumak için bir PIN kodu da ayarlayabilirsiniz. Bu, dolandırıcıların birincil e-posta adresinize ve telefon numaranıza erişmesini önlemeye yardımcı olur.

Venmo’ya ek olarak, PayPal ve Zelle gibi başka para transfer hizmetleri de var. En sık arkadaşlara ve aileye para göndermek ve almak için kullanılırlar. Ancak bu hizmetler işlemler için ücret almaktadır.

PayPal, Venmo’nun iyi bilinen, sağlam bir alternatifidir. Bireysel banka ve kredi kartı işlemlerinden %2,90 işlem ücreti almaktadır. Ek olarak, toplam işlemler üzerinden yüzde 1,9 ücret alıyor.

Bir işletmeyseniz, Venmo hesabınızı ticari banka hesabınıza bağlayabilirsiniz. Bu size zaman kazandırabilir ve dönüşüm oranlarınızı artırabilir. Ayrıca maaş çekini iki gün gibi kısa bir sürede alabileceksin.

Küçük işletme sahipleri için Google Pay çekici bir seçenek olabilir. Popüler etkinlik platformları, biletleme sistemleri ve web sitesi oluşturucularla entegrasyona sahiptir. Ayrıca biyometrik şifre yetenekleri sunar.

Çok sayıda uluslararası iş yapan işletmeler Google Pay’den yararlanabilir. 57 ülkede mevcuttur. Target, Walmart ve Panera Bread gibi bazı mağazalar şimdiden katılıyor.

Venmo’nun popülaritesi artıyor ve gerçekleştirdiği işlem miktarı artmaya devam ediyor. İster ortalama sipariş değerinizi artırmak, ister ödeme sürecini optimize etmek isteyin, bu hizmetler yardımcı olabilir. Ancak devreye girmeden önce, onların uyuşmazlık çözümü politikalarını anladığınızdan emin olun.

Kaynak: https://howcanpay.com/