Storklift & Hassna El Kholdi Asansör İhracat Firması

featured

Storklift firması Konya’da bulunuyor ve Asansör Üretim ve tedarikleri yapıyor. Storklift firması ayrıca yurtdışına ihracat yapmaktadır.

Storklift Şirketi ve sahibi Hassna El Kholdi ile karşılaştığımız sorunlar hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum.

Seoland olarak Storklift için 2 web sitesi konusunda anlaştık ve 30 gün içerisinde anlaştığımız gibi yapıp yayınladık. 2 ay daha SEO ve pazarlama konusunda da çalıştık.

Bu dönemde Hassna her zaman sana gelecek hafta ödeyeceğim, gelecek ay ödeyeceğim vb. dedi. Ama her zaman geciktirdi ve bizi asla ödeme yapmak veya özür dilemek için aramadı. Böylece asla ödeme yapmak istemediğini hissedebilirsiniz. Üstelik telefonda haksız olduğu halde bize hakaret edip bağırığ çağırdı. İnsanların emeğine çalışmalarına kesinlikle saygı duymayan birisi. Böylesine saygı kavramı olmayan bir firma Storklift ve Hassna El Kholdi ile çalışmanızı önermiyoruz.

Onun 2 projesi için de çok masrafımız oldu ve ekibimizin de çok büyük emekleri oldu.

Sizlere çok tehlikeli olan ve ücretlerini hiçbir zaman ödemeyen Storklift ve Hassna El Kholdi ile çalışmamanız gerektiğini söylemek istiyorum. Onlara güvenme!

Yapılan çalışmalar üstelik tamamen sözleşmeli ve faturalıydı. Çalışmaya başlamadan önce kendisi ile tüm detaylar görüşüldü ve anlaşıldı. Önce çalışma bittikten sonra ödeyeceğim dedi. Sonra haftaya ödeyeceğim dedi. Belirttiğimiz üzere asla bu ödeme gelmedi ve neredeyse toplam 5 ay oldu.

Sunulan hizmetler doğrultusunda SEO, İhracat Pazarlama, Websitesi gibi alanlarda yüksek geri dönüş alacağını da biliyordu. Bu işin ne kadar maliyetli olduğu da ayrıca kendisine bildirilmişti. Çok rahat bir tavırla sürekli ödeyeceğim demiştir. Ancak hiç bir zaman emeğe saygı duymadığını ve yapılan işi ve ödeme konusunu ciddiye almamıştır. Avukat aracılığıyla dava açacağımızı belirttiğimizde de yine çok rahat tavırla davranmış ve istediğinizi yapabilirsiniz gibi bir tavır sergilemiştir.

 

Storklift ve Hassna El Kholdi bahseldiği gibi Asansör ihracatı yapan aslında büyük bir firmadır.