Silivri Nakliyat

featured

Silivri Nakliyat

Firmamız, Silivri nakliyat hizmetleri için en ekonomik taşınmayı sizlere sunuyor. Tüm ev, ofis taşıma hizmetini en ucuz ve kaliteli olarak 22 yıldan bu yana gerçekleştiriyoruz.  Taşımacılıkla birlikte gerçekleştirdiğimiz mobilya sök kur işlemlerini kaliteli olarak yerine getiriyor, beyaz eşya bağlantılarını gerçekleştiriyoruz. Eşyalarınızı taşınma sonrasında hiçbir ustaya gerek duymadan yerleştirip teslim ediyoruz.  Özellikle Silivri ve İstanbul’da en temiz taşımayı komşularımızla buluşturuyoruz.

Silivri Evden Eve Nakliyat

Evinizi Silivri bölgemizde hesaplı taşıyoruz. Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren birçok firma genel olarak Silivri bölgesinde ya çalışmamaktadır yada değildir. Böyle bir durumda insanlarımızın yaşadığı en büyük problem Silivri’ye kendi aracıyla kendi ekibiyle hizmet veren nakliyecinin olmamasıdır. Genellikle Silivri merkezli bir taşınma olduğu zaman ya İstanbul İçerisinden bir firma gelir yada Tekirdağ tarafından. İstanbul içerisinden Silivri’ye gelen taşımacıların yolları normalinden 100 km daha uzadığı için fiyat farkları daha yüksek olmaktadır.

Silivri’de işini severek yapan temiz ekip!

Tüm çalışanlarımız Selimpaşa Evden Eve Nakliyat evinizi iş yeriniz de taşıma esnasında veya sizinle diyalog kurdukları an işlerini severek yapıp kahırlanma dan çalışmaktadırlar. Özellikle ev taşıma mesleğinde genel olarak eğitim seviyesiz iletişim kurma düzeyinin altında olduğu için çevreden duyduğumuz kadarıyla neredeyse çoğu nakliye çalışanlar ev sahiplerinin gönüllerine yatacak hizmeti göstermemektedirler. Meslekte edindiğimiz tecrübelerden dolayı bu gibi durumlarda söz konusu olabilecek konuya direkt olarak müdahele edip müşterilerimizin memnuniyetlerini kazanmak tayız.