Genç yaşta başarılara imza atan o genç “Çağdaş Önder”

featured

Erken yaşta güzel işlerle bir çok başarıya imza atan genç girişimci Çağdaş Önder ailesinin ve hayallerinin peşinden koşup küçük yaşta güzel kariyerler elde etti.

6 sene profesyonel Kickbox geçmişi olan genç derecelere girdiği fakat bazı sağlık problemlerinden dolayı bu sporu bıraktığını, fakat birden fazla spor dalında derecelerinin olduğunu söylemeden olmaz.
Genç yaşta ticarete atılan Çağdaş Önder İEÜ’de okurken bir yandan ticarette yapıyor
Çağdaş / Cagd0s adıyla yaklaşık 1 sene dolmadan aylık dinleyicisini 180.000’e kadar çıkardı
Hobi olarak yaptığı şarkılardan da kazanmaya başladı

“164 ülkede 1 sene geçmeden 2,5 milyon dinlenmeyi geride bıraktı”

Genç girişimci “bu hayatta ailem ve sevdiğim için varım, şuan da annem babam ve biricik kardeşim için bu başarılara imza atsam da geleceğim de aile kurmak istediğim kişiye daha lüx bir hayat sunmak, elimden geldiğince her istediğini yapmak için bu yaşta bu mücadeleyi veriyorum. Tabiri caizse varlıklı bir ailede doğdum fakat kendi kariyerimi kendim belirlemem gerektiğini düşündüğümden erken yaşta para kazanmaya başladım daha çok hedefim var. Hayallerimden biri de sevdiğim kızla evlenmek ve kız bebeğimin olması. Başarılarımın kat kat artarak devam edeceğinden eminim ve genç yaşta çoğu kişilerin yapamadığı başarıları yaptığım için kendimle gurur duyuyorum” dedi