Block Earner mobil uygulaması yayında: Kripto dünyasına erişim artık daha kolay

featured

Yeni nesil finans platformu Block Earner’ın mobil uygulaması, hem App Store hem de Google Play Store’da yayına girdi. Block Earner mobil uygulamasıyla kullanıcılar, her an her yerden kripto varlık alıp satabilecek ve DeFi dünyasına kolaylıkla erişebilecekler.

Kripto dünyasının kapılarını herkese açan Block Earner’ın mobil uygulaması, artık hem iOS hem de Android platformunda mevcut. Kullanıcılar bu sayede diledikleri yerden tek bir uygulama kullanarak kripto varlık alıp satabilecek, ayrıca DeFi fırsatlarına zahmetsizce ulaşabilecekler.

Kripto dünyası, basit ve anlaşılır arayüzle avuçların içinde

Kripto varlık piyasasında bazen 5 dakika bile çok uzun olabilir. Yaşanan ani değişimler, hesaba istenilen anda erişim sağlama ihtiyacını doğuruyor. Bunun da en kolay yolu, mobil uygulamalardan geçiyor. Block Earner’ın mobil uygulamasıyla kripto dünyası, zaman kaybına yol açan karmaşık arayüzler yerine basit ve anlaşılır arayüzüyle kullanıcıların avuçlarının içinde olacak.

Kripto varlıklar kategorilerle izlenebiliyor, yatırım yapmak kolaylaşıyor

Uygulamada, web sitesinde olduğu gibi Nakit, DeFi ve Kripto Al/Sat hesapları ayrı ayrı yönetilebiliyor. Böylece işlemlerin takibi daha kolay hale geliyor. Kripto Al/Sat hesabında kullanıcılar, kripto varlıkları; DeFi, AI,Meme , Metaverse ve Web3 gibi kategorilere ayırarak görebiliyorlar ve bu, zorlanmadan kripto varlıklardan sepet oluşturmayı mümkün kılıyor. DeFi hesabında ise desteklenen kripto varlıklar üzerinden değişen oranlarda kazanç elde edilebiliyor, bu kazançlar günlük olarak izlenebiliyor. Face ID ve Touch ID üzerinden giriş yapma özelliği de sunan uygulama, akıcı bir kullanım sağlıyor.

Öte yandan Block Earner’ın kullanıcıları, piyasadaki hızlı değişimleri de kaçırmayacak. Uygulamaya eklenecek anlık bildirim özelliğiyle kullanıcılar Bitcoin ve diğer varlıklarda yaşanan fiyat hareketlerinden haberdar olabilecekler.Tüm bu süreçlerde platform, güvenliği de en üst düzeyde tutuyor. Kripto hizmet sağlayıcıları için çıkarılan MASAK Uyum Rehberinde belirtilen tüm standartları uygulayan şirket, müşteri varlıklarının güvenliğini ise endüstrinin en büyük kurumlarıyla çalışan Fireblocks ile sağlıyor.

“En büyük motivasyon kaynağımız kapsayıcı bir platform oluşturmak”

Block Earner Türkiye Operasyon Müdürü Emrah Karadere, uygulamanın yayına çıkmasıyla ilgili olarak “Block Earner olarak blockfinans dünyasının karmaşık süreçlerini kolaylaştırmak ve ileri seviye teknik bilgiye sahip olmayan kullanıcıların da bu dünyanın sunduğu fırsatlardan adil şekilde faydalanabileceği kapsayıcı bir platform oluşturmak, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Piyasa dinamiklerinin sürekli değiştiği mevcut koşullarda sunmuş olduğumuz ürün ve hizmetlere her kanaldan 7/24 anlık erişim sunmak, sade bir tasarım ile hızlı ve güvenli işlem imkanı sağlamak amacıyla geliştirdiğimiz mobil uygulamamızı kullanıcılarımızla buluşturduk. Yeni nesil finansal hizmetler Block Earner mobil ile şimdi dilediğiniz her yerde, geleceğin finansı avucunuzun içinde!” dedi.

Block Earner hakkında

Block Earner, kullanıcılarına merkezi olmayan finansın avantajlarına erişmeleri için kullanıcı dostu bir arayüz sağlama misyonunda olan, Avustralya merkezli ve Blockchain destekli bir fintech şirketidir. 2022’nin başlarında Avustralya’da hizmete giren Block Earner, Kasım 2022’de ise Türkiye operasyonlarını başlattı. Şirket, Aralık 2021’de ABD’li risk sermayesi şirketi Framework Ventures’ın liderlik ettiği ve Coinbase Ventures, DeFi Alliance, Longhash Ventures, Stani Kulechov ile Emin Gün Sirer’in katılım sağladığı tohum turunda 4.5 milyon dolar yatırım aldı.

Daha fazla bilgi ve kripto varlıklarda zahmetsiz işlem deneyimi için Block Earner’a ulaşın:

Website: https://blockearner.com.tr/

Instagram: https://www.instagram.com/blockearnertr/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/block-earner-tr/

Twitter: https://twitter.com/blockearnertr/

Youtube: https://www.youtube.com/@blockearnertr/

 

Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir.