Antalya Havaalanı Transfer

featured

 

Antalya Havalimanı özel Transfer hizmeti, size özel konforlu temiz araçlarıyla, deneyimli sürücüleri ile  24 saati kesintisiz havaalanı otel yada otel havaalanı hizmeti sunuyor. Ekibimiz sizi havaalanı gelen yolcu kapısı çıkışında karşılar ve sizin için bekleyen aracınıza kadar size eşlik eder böylece hiç vakit kaybetmeden sizi bekleyen özel transfer aracınızla hemen otelinize gidebilirsiniz. Maalesef Antalya ilimizde toplu taşıma araçları ile otelenize gitmek çok zor neredeyse imkansızdır.  Antalya Havaalanı özel transfer hizmetlerini kullanarak Antalya’nın en popüler destinasyonlarına ve buradaki binlerce konaklama tesisine sorunsuz şekilde seyahat edebilirsiniz.

Antalya Havalimanı Özel Transfer Hizmeti Nedir?

Özel transfer hizmeti, Antalya Havalimanı’ndan Antalya , Belek, Side,Kemer, Alanya, Kızılot, Kızılağaç turizm bölgelerindeki otellere, otelinizden havaalanı ya da Antalyadaki alış veriş merkezlerine Terrca City, Mall of Antalya, Land of Legends, istediğiniz belirli bir adrese hızlı, konforlu, güvenli şekilde gitmek için sunduğumuz hizmeetir. Antalyayı bilen araç kaptanlarının görev aldığı özel havalimanı transferlerinde gitmek istediğiniz yere günele ve konforlu şekilde  en kısa sürede ulaşmanız hedeflenir. Turizm sektöründe VIP transfer , özel transfer olarak adlandırılan bu hizmeti almak çok kolay. Hzılıca bize ulaşıp rezervasyon yapabilirsiniz. Böylece toplu taşıma kalabalığında eziyeti çekmeden, yolda zaman kaybetmeden ve pahalı taksilere gerek duymadan uçağınıza yetişebilirsiniz.

Antalya Havalimanı Özel Transfer Hizmeti Nasıl Çalışır?

Havalimanı’ndan ya da Havalimanına yolculuklarınız için Antalya Vip transfer hizmetini tercih ediyorsanız, mutlaka önceden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir, ancak istisnai durumlarda mutlaka olacaktır. Telefon, whatsapp ya da mail yoluyla rezervasyon yapabilirsiniz. Sizi karşılamaya gelen olmadıysa yine bizi arayıp, son dakika transfer için transfer talep edebilirsiniz.  Uçağınızın iniş saati, uçuş numarası, gideceğiniz otelin adı, ya da gideceğiniz adres ve yolcu sayısı gibi bilgiler istenir.

airportantalyatransfers.com

A Grubu Seyahat Acentası Giulia Travelin resmi partneri tek yetkili turizm taşıma çözüm ortağıdır.

Antalya Havalimanından tüm turizm bölgelerine kaliteli konforlu transfer hizmetleri vermektedir.

Havalimanı transfer talebinizi kolay ve hızlıca online olarak oluşturup, Dilerseniz araçta, dilerseniz 3D sanal pos ile online olarak güvenli bir şekilde ödemenizi yapabilirsiniz. Sadece 2 dakikada tüm işlemlerinizi tamamlarsınız.

Havaalanında sizi karşılar, otelinize ulaştırırız. Tatil bitiminde otelinizden alır, havaalanına sizi ulaştırırız.