Huawei kurumsal ağ altyapısında lider

featured

Huawei, 2022 Gartner Magic Quadrant raporuna göre, kablolu ve kablosuz ağ altyapı çözümleriyle Kuzey Amerika menşeli firmalar dışındaki tek lider şirket oldu. 

Huawei, kurumsal ağ altyapısı çözümlerindeki liderliğini, dünyanın önde gelen araştırma ve danışmanlık şirketi Gartner tarafından hazırlanan değerlendirme raporuyla tescilledi. 2022 Gartner Magic Quadrant raporuna göre Huawei, ‘Kablolu ve Kablosuz Kurumsal Ağ Altyapısı’ alanında, Kuzey Amerikalı olmayan tek tedarikçi olarak ‘Lider’ seçildi.

Bu başarı, Huawei’in ağ altyapısı alanındaki tüm küresel tekliflerinin değerlendirildiğini göstermesi açısından da önemli. Huawei’in bu kategorideki geniş çözüm yelpazesi arasında, Cloud Campus 3.0 çözümü, Cloud Engine serisi anahtarlar, Air Engine Wi-Fi erişim noktaları ve Master NCE otomatik ağ yönetim platformu yer alıyor.

Huawei; yapay zeka, makine öğrenimi özellikli ağ yönetimi platformları ve gelişmiş kablosuz ağ desteği konularında önemli bir bilgi birikimine sahip. Huawei’in bu kategoride sunduğu ürün ve çözümler, bugüne kadar dünya çapında farklı sektörlerde milyonlarca müşteriye ulaştı. Huawei tarafından sunulan çevik yazılım mimarisi, Huawei kurumsal ağ ürünlerinin farklı iş modellerinde yüksek performansla çalışmasını sağlıyor.

Huawei’in kampüs ağı ürünleri, bugüne kadar kamu hizmeti, eğitim, sağlık, üretim, finans ve enerji gibi sektörlerde, 170’ten fazla ülke ve bölgedeki müşteriler tarafından yaygın olarak kullanıldı. Bu çözümler, şirketlerin dijital dönüşüm yolculukları için sağlam bir temel oluşturmalarına da yardımcı oldu.