Spor Gündemi: TFF Seçimli Genel Kurul Hamlesi ve Süper Kupa Gerilimi

TFF Seçim Kararı Değerlendirmeleri

ERCAN TANER: TFF’nin 18 Temmuz’daki seçim kararını çok geç bir tarih olarak değerlendiriyorum. Umarım kongre erken yapılır ve çoklu adaylık mümkün olur. Bu süreçte futbolumuza fayda sağlanacağına inanmıyorum.

BAHADIR ÇOKİŞLER: TFF’nin tek adayla seçime gitmesi ve başkan adayının geçmişi nedeniyle şüphelerimi arttırıyor. Mevcut yönetimin görevini tamamladığını düşünüyorum ve en kısa sürede seçim yapılmalı.

YASİN YILDIRIM: Seçimlerin geç kalındığını ve TFF’nin güçlü bir figürü başkan olarak seçmesi gerektiğini vurguluyor, aksi takdirde değişen bir şey olmayacağını belirtiyor.

Süper Kupa ve Galatasaray-Fenerbahçe Gerilimi

BAHADIR ÇOKİŞLER: Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabeti özlediğini belirtiyor ve centilmenlik çağrısı yapıyor. Karşılıklı anlayış ve sulhun sağlanması gerektiğini vurguluyor.

ERCAN TANER: Maçlarda her şeyin olabileceğini, futbolun belirsizliğini vurguluyor ve Fenerbahçe’nin Galatasaray’a protestosunu iletişim eksikliği olarak değerlendiriyor.

YASİN YILDIRIM: Fenerbahçe’nin protestosunun zarar getirdiğini düşünüyor ve kulüplerin TFF’ye olan şikayetlerinin sürdüğünü belirtiyor.

Süper Kupa Finali ve Gerilimin Etkileri

ERCAN TANER: Gerilimin devam ettiğini ve taraflara büyük sorumluluklar düştüğünü belirtiyor. Toplumun gerilmemesi gerektiğini ve sadece bir şampiyonluğun olduğunu vurguluyor.

YASİN YILDIRIM: Fenerbahçeli futbolcular için Galatasaray’ın sevincinin motivasyon kaynağı olabileceğini düşünüyor ve gerilimin artmaması için önlem alınması gerektiğini vurguluyor.

BAHADIR ÇOKİŞLER: Fenerbahçe’nin propaganda yaparak şampiyonluk tartışmalarından uzaklaştığını ifade ediyor ve futbolcuların kenetlenme potansiyelinin bir motivasyon kaynağı olabileceğini belirtiyor.