Bakan Koca Bolu’ya Ziyarette Bulundu

featured

Bolu’ya Geliş ve Esnaf Ziyareti

Bakan Koca, Bolu’ya çeşitli temaslarda bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdi. Esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla selamlaşan Bakan Koca, AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol için destek istedi.

Aktiviteler ve Ziyaretler

Hükümet Meydanı’nda bulunan AK Nokta’yı ziyaret eden Bakan Koca, Valilik ziyareti gerçekleştirdikten sonra Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada hastane personeliyle fotoğraf çektiren Koca, Bolu’daki sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Yapılacak Yeni Hastaneler

Bakan Koca, Bolu’nun sağlık ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak hastaneler hakkında açıklamalarda bulundu. Şehirde bulunan eski hastane alanına 150 yataklı Ruh ve Sinir Hastanesi ile ilave 600 yataklı şehir hastanesi planladıklarını belirtti. Bu çalışmaların hızla tamamlanması gerektiğini vurguladı.

Yan Dal Uzmanlık Düzenlemesi

Bakan Koca, yan dal uzmanlık konusunda yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Mecburi hizmet süresi ve uzmanlık sınavlarıyla ilgili yeni düzenlemelerin hayata geçirileceğini açıkladı. Bu düzenlemelerin yan dal uzmanlığına olan talebi artıracağını belirtti.

Bolu’ya PET-CT Müjdesi

Bakan Koca, Bolu’ya PET-CT cihazının kazandırılacağını duyurdu. Nüfusa bakıldığında ihtiyaç olmadığını ancak bölgedeki hasta taleplerini karşılamak amacıyla PET-CT cihazı planladıklarını aktardı. Cihazın kısa sürede hizmete alınacağını belirtti.