Ünlü Çift, Bebeklerinin Cinsiyetini Açıklamadan İlk Fotoğrafı Paylaştı

featured

Paris Hilton ve Alyssa Milano’dan Tebrik ve Yorumlar

Ünlü çift, çocuklarının cinsiyetini henüz açıklamadan paylaştıkları fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti. Yeni anne, kalp desenli battaniyeye sarılı bebeğini kucaklarken objektife gülümseyerek poz verdi. Paylaşımına “Dünyaya hoş geldin melek” notunu düşen Waterhouse, ünlü isimlerin tebrik ve yorumlarını aldı.

Ünlü İsimlerden Yorum Yağdı

Hilton Otelleri varisi Paris Hilton, “Tebrikler aşkım! İkiniz için de çok mutluyum!” ifadesiyle sevincini dile getirirken, oyuncu Alyssa Milano da “Şimdi gerçekten eğlence başlıyor” yorumunu yaptı. Ünlü şarkıcı Halsey ise Waterhouse’u “rockstar annesi” olarak selamladı.

Çiftin Beş Yıllık Birlikteliği

Waterhouse ve Pattinson, Los Angeles’ta pembe bebek arabasını iterek görüntülendikleri fotoğraflarla da magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çiftin beş yıldan fazla süredir devam eden bir ilişkileri bulunuyor. İkilinin ilişkisi, Temmuz 2018’de Londra’da birlikte görüldüklerinde ortaya çıkmıştı. Aralık ayında ise bir kaynak çiftin nişanlandığını doğrulayarak, “Nişanlılar. İkisi de evlenmek istiyor. İlişkileri onlar için önemli” yorumunda bulunmuştu.