Farklı Türlerde Filmler Haftaya Sinemalarda!

featured

Adaletin Eli

Orlando Bloom‘un başrolünde yer aldığı aksiyon ve gerilim filmi “Adaletin Eli”, sinemaseverleri heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Eshom ve Ian Nelms kardeşlerin üstlendiği yapımda Bloom’a Andie MacDowell, Garrett Dillahunt ve diğer oyuncular eşlik ediyor. Film, Cash’in Big Cat’in tehditleriyle başlayan mücadelesini konu alıyor.

Nisan

İbrahim Bülbül‘ün yönettiği “Nisan”, kapısının önünde bulduğu yavru köpek ile hayatı değişen bir adamın hikayesini anlatıyor.

Neandria

Reha Erdem‘in yönettiği “Neandria”, antik bir kentin yakınlarındaki yoksul bir köyde atletizm yarışlarına hazırlanan genç bir kadının yaşamını konu alıyor.

Mükemmel Aile

Güven Kıraç, Didem Balçın ve diğer oyuncuların rol aldığı “Mükemmel Aile”, komedi severleri İstanbul’dan Antalya’ya uzanan eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.

Aile Çıkmazı

Emre Bahadır Çırakoğlu‘nun yönettiği “Aile Çıkmazı”, Mısır’da yaşanan esrarengiz olayları konu alıyor.

Bana Beni Anlat

Cem Belevi, Hande Arısoy ve diğer oyuncuların yer aldığı “Bana Beni Anlat”, romantik komedi sevenlerin ilgisini çekecek bir yapım.

Sır

Doğuş Arslan‘ın yönettiği “Sır”, dramatik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyor.

Gece Yüzüşü

Bryce McGuire‘nin yönettiği “Gece Yüzüşü”, bir kadının kötü bir ruh tarafından terörize edilmesini konu alıyor.

Kara Cin Laneti

Haftanın yerli korku filmi “Kara Cin Laneti”, genç bir kızın lanetle mücadelesini anlatıyor.

Haftanın Animasyon Filmleri

“Tay 2: Ebabil Takımı” ve “Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı” haftanın animasyon filmi olarak izleyicilerle buluşacak.