Farklı Türlerde Bu Haftanın Sinema Filmleri

featured

“Vincent Ölmeli”

Stephan Castang’in yönettiği “Vincent Ölmeli”, sıradan bir adamın hayatının bir anda değişmesini konu ediniyor. Vincent, tanıdığı tanımadığı herkesin kendisini öldürmeye çalışmasıyla karşı karşıya kalır. Mathieu Naert’ın senaryosunu kaleme aldığı filmde Karim Leklou başrolde.

“Bodrum Seferi”

Recep Akdağ’ın yönettiği yerli komedi filmi “Bodrum Seferi”, Sarp Bozkurt, Asuman Dabak ve Sedef Şahin gibi usta oyuncuları bir araya getiriyor. Komedi tutkunlarının ilgisini çekmeye aday.

“Omen: İlk Kehanet”

Korku filmi “Omen: İlk Kehanet”, genç bir Amerikalı kadının kendi inancını sorgulamasına neden olan karanlık bir hikayeyi ele alıyor. Yönetmenliğini Arkasha Stevenson’ın yaptığı filmde Nell Tiger Free, Bill Nighy ve Sonia Braga rol alıyor.

“Nuh’un Gemisi”

Brezilya ve Hindistan ortak yapımı anime film “Nuh’un Gemisi”, sahne korkusu olan şair Vini ve gitarist Tito adındaki iki fare aracılığıyla eğlenceli bir hikaye sunuyor. Sergio Machado ve Rene Veilleux’nun yönettiği film, çocuklarla animasyon severleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

“SUGA | Agust D Tour ‘D-DAY’ The Movie”

BTS’in üyesi Suga’nın konserini konu alan müzikal film “SUGA | Agust D Tour ‘D-DAY’ The Movie”, izleyicilere unutulmaz bir konser deneyimi yaşatmayı hedefliyor. BTS grubunun diğer üyeleriyle yapılan özel düetler de filme renk katıyor.

“Üç Harfliler: Nazar”

Melodi Tözüm’ün yönettiği yerli korku filmi “Üç Harfliler: Nazar”, torun sahibi olma hayali kuran genç bir kızın cinlerle anlaşma yapmasının ardından yaşadığı olayları seyirciyle buluşturuyor.