Avukat, ‘Baby Reindeer’ Dizisindeki İddiaları Yalanladı

featured

Martha Scott’ın İlham Kaynağı Fiona Harvey, Piers Morgan’ın Programına Konuk Oldu

Netflix’in dikkat çeken dizisi “Baby Reindeer”da, bir barda çalışan komedyene musallat olan Martha Scott’ı rahatsız eden kişi olarak tasvir edilen avukat Fiona Harvey, Piers Morgan’ın “Uncensored” programına konuk oldu.

Gerçek Yaşam Deneyimlerinden İlham Alındığı Söyleniyor

Dizinin başrol oyuncusu Richard Gadd’ın gerçek yaşam deneyimlerinden esinlenildiği iddia ediliyor. Harvey, dizideki iddiaları yalanlayarak olayların sadece kurgusal olmadığını, aynı zamanda ciddi kişisel yansımaları olduğunu öne sürdü. Gadd hakkında “Aşırı psikiyatrik sorunları olduğunu düşünüyorum” dedi.

Ölüm Tehditleri Aldı

Harvey, internette Martha’nın gerçek hayattaki karşılığı olarak tanımlandıktan sonra ölüm tehditleri aldığını ve çevrimiçi şöhretin karanlık tarafını deneyimlediğini paylaştı. Bu duruma mecbur bırakıldığını belirten Harvey, teşhir edilmenin kişisel maliyetini vurguladı.

İzlemediğini Açıkladı

Diziyi izlemediğini belirten Harvey, yalnızca dramatik mahkeme sahneleri ve kurgulanmış hukuki sonuçlar hakkında duyumlar aldığını ve buna itiraz ettiğini dile getirdi. Bu röportaj, onun hikayeyle olan iddia edilen bağlantısı hakkında ilk halka açık girişimini işaret ediyor.

Dizi, 18 Nisan’da gösterime girdikten sadece 26 günde 56,5 milyon izlenme sayısına ulaştı, bu da büyük popülaritesini ve insanların hikayeye olan merakını yansıtıyor.