Yenmak Dünya Kadın Hakları Gününü Kutladı

featured

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü tüm dünyada kadınların insanca yaşamak adına tüm isteklerini dile getirebildikleri bir mücadele günü olarak kabul ediliyor. Kadına önem ve değer veren birçok kurum ve kuruluşla birlikte ülkemizin en öneli değerlerinden birisi olan Yenmak firması da bugünü kutluyor. Kadının hayatın her alanında var olması ve değer görebilmesi adına her tür sosyal sorumluluk projesinde ön saflarda yer alan Yenmak, kadın çalışanlarıyla birlikte bu özel günün anlam ve önemine dikkat çekiyor.

Yenmak bu anlamlı günde kadın sorunlarının gündeme getirilmesine  farkındalık için destek oluyor. Demokratik toplumlarda kadınlara verilen hakları destekliyor ve kendi bünyesinde istihdam eden tüm kadınları el üstünde tutarak yılın bir gününde değil, her gününde kadın hakları savunucusu olduğunu ortaya koyuyor.

Yenmak, Çalışma Hayatında Kadın Gücüne Önem Veriyor

Yenmak markası hem ülkemiz hem de dünya için önem arz eden markalardan birisidir. Sahip olduğu bu önemli gücü kadınlar için her alanda seferber etmeye hazır olan Yenmak Yönetimi fıtratta farklılık haklarda eşitlik ekseninde kadınlarla ilgili projelerine aralıksız olarak devam ediyor. Çalışma hayatının her kademsinde kadının temsil gücüne inanan firma kadınların daha da güçlendirilmesi için atılması gereken her adıma sonsuz destek sunacaklarını her fırsatta dile getiriyor. Kadınların sahip oldukları hakları alabilmeleri için ideal iş ortamları yaratıyor.