Ünlü Manken Alara Kaya: Tek tip kadınlar sosyal medyada ve televizyonda sıkça görülüyor

featured

Ünlü manken Alara Kaya, 20 Haziran 1991 tarihinde bir yaz gününde dünyaya geldi. 1.71 cm boyunda ve 58 kg ağırlığında olan çekici model, bu zamanlarda ilginç demeçler verdi.

Güzellik ve projeler hakkında konuşan Alara Kaya:

“Çok çaba harcadım ve doğru projeleri seçmeye odaklandım. Bugün buradayım. Güzellikten bahsediyorsak, her çekici insanın başarıya ulaşacağına veya model olacağına inanmak yanlış olur” dedi.

Alara Kaya, “Bana hitap eden bir proje var mı diye merak ediyorum ama bunun dışında düşünmüyorum” dedi.

“Aslında hedeflerimin çoğunu gerçekleştirdim. Belki de yeni ve daha büyük hedefler koymanın tam zamanıdır.”

“Beni görenler farklı bir güzelliğim olduğunu düşünüyor. Türk insanına hitap eden bir manken olup olmadığım tartışılır.”

“Günlük hayatımda makyaj yapmayı sevmiyorum” diye ekledi.

“Bir kadın çekicilikten ziyade bakımlı olmalıdır. Bakımlı ve temiz olmalıdır. Her kadın zaten ekstra bakımlı olmaya çalışıyor. Yukarıda ve öteye gitmiyorum. Bana göre, bu bir yaşam tarzı gibi geliyor.“

Estetik ile ilgili de:

“Estetik müdahale taraftarı değilim ama yapan insanlara saygı duyarım. “

“Tek tip kadınlar sosyal medyada ve televizyonda sıkça görülüyor. Farklı güzellik türleri bana daha çok hitap ediyor. Yüzümün bu kadar doğal olması beni mutlu ediyor” dedi.

Disiplinli ve programlı olmanın önemini vurgulayan Alara Kaya:

“Ben tam teşekküllü bir İkizler’im. Kim bilir, belki de sadece plan yapmayı tercih eden biriyimdir. Ben aklıma estiği gibi düşünüp sonra “Şuraya gidelim” diyecek türden birideğilim.”

“Her şey sorunsuz ve zamanında işlemelidir.”

“Hayatım aynı şekilde, evim de aynı şekilde. Stratejisiz hiçbir şeye kalkışmadım. Spontane yaşamanın büyük bir hayranı değilim.”

Yemek konusuna da değinmeden edemeyen Alara Kaya:

“Uzakdoğu mutfağı favorilerimdendir. Bana gerçekten hitap ediyor. “

“Bunun dışında baharatlı sosları severim. Türk yemekleri de son derece çeşitli olduğu için yerken çok keyif alırım.”

“Modellik mesleğime rağmen yemek yapmayı seven bir kadınım. Modellerin çoğu yemek yemeyi sever. Bazı insanlar düzenli olarak yemek yerken, diğerleri daha düzensiz bir şekilde yemek yer. Her ne kadar bundan ne kadar zevk alsam da gece açlık krizine giren bir kadın değilim. Demek istediğim, arada bir şeker krizi yaşıyorum. Böyle zamanlarda yemek yemeyin demiyorum. İstersem geceleri kek yerim. Ancak bu tarz kaçamaklar her gece gerçekleşmez; daha ziyade, belirli zamanlarda ortaya çıkar. Bu yüzden hayır demeyi reddediyorum. Kendimi ve ruhuma eziyet edemem. 1-2 çatal bile bana yeter” dedi.

“Yemek pişirdiğimde, yedirdiğimde ve yediğimde, bir enerji patlaması yaşıyorum ve her şeyi yeniden yapmak istiyorum. Ülke olarak mutfağımız gerçekten çok çeşitli. Sonuç olarak, elim de nefis. Dürüst olmak gerekirse, yemek yapmaktan zevk alıyorum” diye ekledi.

Tatil veya gezmek için gitmeyi istediği ülkeler var mı sorusuna:

“İlerleyen yıllarda Avrupa ülkelerine gitmeyi düşünüyorum. Fakat bizim ülkemizden daha çeşitlilik içeren ve daha güzel hiçbir ülke olduğunu düşünmüyorum. Yeryüzünde böyle bir ülke yok. Dünyada her şeyi tek bir noktada toplayan bu kadar harika bir coğrafi konuma sahip başka bir ülke yok.”

“İstanbul’da çok sayıda seçenek var. Ayrıca nereye gidip geldiğim genellikle bellidir. Sürekli mekan ve semt değiştirme taraftarı değilim. Tanıdığım yer olsun benim olsun. İstanbul’da zaten birkaç seçenek var. Etiler, Bebek her zaman ilk tercihimdir” dedi.

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/alarakayaofficial/