Property Turkey İstanbul Kurucusu Ahmet Bayram Gayrimenkul Sektörünü Değerlendirdi

featured

Gayrimenkul piyasasına başarılı bir giriş yapmayı başaran, Property Turkey İstanbul gayrimenkul firması kurucu ismi Ahmet Bayram, taşınmaz sektörü ile değerlendirmelerini açıkladı. Dünyanın ve ülkemizin bir hayli zor bir dönemden geçtiğini belirten, Bayram, doğru zaman aralıklarında yapılan istikrarlı hamlelerin değerini vurguladı.

‘Gayrimenkul Sektöründen İletişim Her Zaman Ön Planda Olmalı’

Ahmet bayram, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirmeye kararlı genç girişimcilerden. Bu amaçla, Property Turkey İstanbul çatısı altında görev alan tüm personellerin özellikle iletişim odaklı meslek içi eğitimlerinin aksatılmadan sürdüğünü vurguluyor.

Büyük ölçekli yatırım tutarlarına sahip olan gayrimenkul piyasasında, başarılı bir satış sürecinin tek yolunun empati ve iletişim ile sağlanabileceğini ifade eden Bayram, hem kurum içi iletişim faaliyetlerine hem de müşteri ilişkileri safhasına son derece özen gösterdiklerini, müşteriyi anlamanın satış işlemini yapmanın %70’lik bir kısmını oluşturduğunu belirtiyor.

‘Gayrimenkul Sektöründe Başarının Anahtarı Krizi Fırsata Çevirmek’

Geride bıraktığımız 3 yıllık bir süreç içerisinde yaşanan pandeminin etkisi, tüm sektörlerde olduğu gibi, gayrimenkul sektöründe de etkilerini sürdürüyor. Pek kişinin nakit ihtiyacı sebebi ile taşınmaz yatırımını geri plana itmesinin, gayrimenkul sektörü ile ilgili ciddi bir çıkmaz yarattı. Ancak bu olumsuz süreci, başarı hikâyesine çeviren genç girişimciler de bulunuyor.

Kısa bir süre önce gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Property Turkey İstanbul firması, başta İstanbul olmak üzere kıdemli gayrimenkul uzmanları ile ülkemizin her ilinde faaliyet gösteriyor. Sektörde son derece yeni olmalarına rağmen, ciddi bir Pazar erişimi yakalayan ve portföyünü günden güne büyüten Property Turkey İstanbul’un kurucusu Ahmet Bayram, başarının anahtarınınım krizi fırsata çevirmek olduğunu belirtti.

Bayram çok kısa bir süre içerisinde kurdukları piyasa hâkimiyetini büyük oranda, yabancı yatırımcılarla olan ilişkilere bağlıyor. Artan döviz kurları sayesinde ülkemizi özellikle yabancı yarımcı kitlesi için bir cazibe merkezi haline getiriyor. Dolayısıyla firmaların yabancı yatırımcılarla iyi ilişkiler kurmasının, kriz evresini başarılı bir şekilde atlatabilmelerine olanak tanıyacağını ön görüyor. Bayram’ın düşüncelerini Property Turkey İstanbul’un grafiksel verileri de destekler nitelikte. 2022 yılının ilk çeyreğinde, piyasa hedeflerini %110 oranın tutturan firmanın, gelecek günlerde, dünya çağında faaliyet gösteren otoriter bir gayrimenkul şirketi olması da olası.