Prod.by_mcd Yapmış Olduğu Çalışmalarla Rap Dünyasının İlgisini Çekiyor

featured

Sahne ismi prod.by_mcd olarak bilinen Mustafa Can Develi rap dünyasının ilgi çeken isimlerinden birisi olarak son günlerde yapmış olduğu çalışmalarla gündem olmayı başarıyor. Hayranları ve takipçileri onu prod.by_mcd olarak tanıyor. Hep camiasında Beatmaker ve Aranjör olarak çok önemli isimlerle çalışıyor.

Prod.by_mcd 10 Nisan 1997 yılında Konya’da dünyaya gelen ve çocuk yaşlardan bu yana müziğe karşı duymuş olduğu büyük ilgi ile bu sektörde var olmayı hedefleyen genç yeteneklerden birisidir. Henüz 11 yaşındayken müzik hayatına adım atan Prod.by_mcd geçen bu süreç içerisinde sürekli kendini yenileyerek ve geliştirerek başarılı işler ortaya koymuştur. Yapmış olduğu rap altyapı çalışmaları büyük bir beğeni almış ve bu çalışmalar onu rap dünyasının tanınan isimlerinden biri yapmıştır.

2021 yılında profesyonel olarak çıkarmış olduğu altyapılarda piyasada ün yapmış birçok rapçi ile çalışmalar yapmıştır. Türkçe rap dünyasının aranan ve saygı duyulan üreticilerinden birisi olan Prod.by_mcd yapmış olduğu tüm çalışmaları sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine duyulmaktadır.

Mustafa Can Develi tarafından altyapıları hazırlanan ve aranje edilen farklı birçok rap şarkısı sanatçının kendisine ait olan YouTube ve Spotify hesaplarında yayınlanmaktadır. Aynı zamanda Apple Müzik, Deezer ve Tidal hesaplarını da prod.by_mcd ismi ile kullanan Mustafa Can Develi yeni çalışmaların yolda olduğumu müjdesini hayranları ile paylaşmaktadır.

Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/prod.by_mcd/

Youtube Kanalı:

https://www.youtube.com/channel/UConkca2s4Ou-IZSJj5mYtKg