Ofis Konteyner Kiralama Hizmetleri

featured

Ofis konteyner ürünlerimiz en uygun yapıda boş konteyner diye ifade ettiğimiz tek odadan oluşan konteyner tiplerini barındırmaktadır.

Ürünlerimizdeki kalite 1 sınıf 4 santim duvar kalınlığına sahip olmak üzere aynı şekilde birden fazla demir iskeletin hazır çelik yapıların birleşimi ile meydana gelmiştir. Bunun nedeni nedir ki konteyner sistemlerimizde ve ürünlerimizde müşterilerimizin 1 sınıf malzemeyi satın aldığını ve bu malzeme ile uzun yıllar kullanabilmesi adına farkındalık ya da yapmayı amaçlamaktayız.

Ülkemiz sürekli sahip olmuş olduğu yeni yeni hem sektörlerin gelişmesi hem de yurt dışına olan atılanlar sayesinde yeni yeni pazar paylarını arttırmaktadır. Bu nedenle dedi ki Türkiye’de pazar paylarında en öncelik olarak konteyner sistemleri gelmektedir. Çünkü konteyner sistemleri ile beraber şantiye yapımları ve birçok kamu kurum kuruluşların yapımlarında en az 10 15 20 30 adet konteynerden faydalanılmaktadır.

2 El Konteyner Maliyetlerinde Son Durum

İkinci el olarak ifade etmiş olduğumuz tüm konteyner sistemlerinin müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını yönelik olmak üzere hem katkısı hem de uzun yıllar kullanımı için gerekli çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

Türkiye konteyner sistemlerinin üretilmesinde ve kullanımında özellikle son derece gelişmiş ve ilerlemeye devam etmiş olan bir ülkedir. Bu nedenledir ki konteyner ve prefabrik sistemlerde en fazla tercih edilen ve ilerlemenin daha iyi olabilmesi adına sürekli gelişme gösteren sektörler başında inşaat sektörü gelmektedir.

İnşaat sektörü kendi içinde birbirini domineden birden fazla alt sektörü barındırmaktadır. Prefabrik yapı sanayisi de aynı şekilde gerek güvenlik kulübesi gerek bekçi kulübesi gerekse konteyner sistemleri dahil olmak üzere birden fazla malzemenin Muhammed denen kendi arasında bir araya gelmesinden oluşmaktadır.

Firmamız hem güvenlik kulübeleri üretimi gerekse bekçi kulübesi yapımları da dahil olmak üzere birçok konteyner sistemlerinde de birincil evden hizmet sunmaktadır. Şu an için başlığımız olan ikinci el konteyner ürünler alanında genel olarak bir hizmetimiz bulunmamaktadır. Sadece sıfır malzemelerimizi satışlarını gerçekleştirmekteyiz.

Anadolu Yakası Konteyner Firmaları Arasındayız

İstanbul Anadolu yakası’na yakınız ve aynı şekilde Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunmaktayız. Bu nedenle konum itibariyle hem İstanbul’un Avrupa bölgesinde hem de İstanbul’un Anadolu Bölgesi’nde uygun nakliye çözümleri ile konteyner setlerini gerçekleştirebilmekteyiz. Ürünlerimizin kalitesi 1 sınıf deprem şartları altında uzun yıllar kullanımı mümkün olan ürünlerdir.

Kiralık klimalı Konteyner Araçlarda Var

Kiralık klimalı konteyner sistemleri yani esas itibari ile normal kamyon kamyonet ve çekicilere tırlara arkasına konulan yük taşıma konteynerlerinin üretimini yapmamaktayız.

Bu nedenle bu alana yönelik hiçbir çalışmamız maalesef şu an için bulunmamaktadır. İlerleyen zamanlarda elbette ki sektörün ihtiyaçları doğrultusunda firmamız bu gibi çalışmalarına yürüterek kiralık klimalı konteyner sistemlerinde trailer taşımalarında da yer almayı hedeflemektedir.