MSB’den Barış Pınarı Bölgelerinde PKK/YPG’li Teröristler Etkisiz Hale Getirildi

featured

MSB: 2 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamaya göre, Suriye’nin kuzeyinde bulunan Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyurulan olayda, teröristlerin hain emellerine ulaşamadan operasyonlarla etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Teröre ve Teröriste Karşı Kararlılık

MSB’nin açıklamasında vurgulanan nokta, Türk Silahlı Kuvvetlerinin teröre ve teröristlere karşı kararlı duruşu oldu. Açıklamada, “Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok!” ifadesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerinin teröristlere karşı sıfır tolerans politikasının altı çizildi.

Devam Edecek Operasyonlar

MSB yetkilileri, en son tespit edilen teröristin etkisiz hale getirilmesine rağmen operasyonların devam edeceğini belirtti. Bu doğrultuda, terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Bu son gelişme, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koyarken, Barış Pınarı bölgesindeki terörist unsurların etkisiz hale getirilmesiyle bölgenin güvenliği için atılan adımların devam edeceği gösterildi.