MHP TOKAT’TA ÜYE KAYIT REKORU KIRIYOR

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat’ta başlattığı üye kaydına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Bir ay içerisinde Tokat’ta 1.500 kişi MHP’ye üye oldu.

MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin fikir ve eylemlerini vatandaşlara her platforma anlattıklarını belirterek, “Vatandaşlarımıza ulaştığımızda Türkiye’nin beka meselesini ifade ettiğimizde olumlu karşılık alıyoruz. MHP’de kişisel hırsların olmadığını, tek gayenin Türkiye’nin birliği ve dirliği olduğunu tüm içtenliğimizle ifade ediyoruz. Üye kayıtlarımız bu atmosferde gerçekleşiyor. Tokatlılar partimize büyük teveccüh göstermektedirler. MHP olarak Tokat’ta üye rekoları kırıyoruz” ifadelerini kullandı.

2023 Seçimlerine titizlikle hazırlandıklarını anlatan Mustafa İpek, “Algıya yönelik olarak hazırlanan anketlerde MHP’nin baraj sıkıntısından bahsediyorlar. MHP’nin baraj sıkıntısı olmadığını herkese ifade etmek istiyorum. Oyumuz son genel seçimlerden daha yüksek olacaktır. Yaz boyunca katıldığımız festivallerde, köy ziyaretlerinde ve üye kayıtlarında bunu görebiliyoruz. Vatandaşımız bize karşı her zamankinden daha fazla ilgi göstermektedirler. MHP’li belediyelerin çalışma disiplini de oy oranımızı artırmaktadır” diye konuştu.

Yeni kayıt yaptıkları üye belgelerini bizzat Ankara’ya götüreceğini kaydeden MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, “Partimize üye oldukları ve teveccüh gösterdikleri için Tokatlılara teşekkür ediyorum. Üye kayıt çalışmalarında hassasiyetle çalışan teşkilat mensuplarımıza da müteşekkiriz” diyerek açıklamasını tamamladı.