MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek: Cumhur İttifakının Önemini Şimdi Daha İyi Anlıyoruz

featured

Yaz, kış demeden MHP’nin Tokatlılara ulaşma gayreti içerisinde olduğunu ifade eden MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, “Son bir ay içerisinde yapmış olduğumuz il, ilçe ve belde ziyaret ve toplantıları bunun ispatıdır. Sokakta geçirdiğimiz programlar sonrasında bazen bir köy kahvehanesinde soba başında ısınarak dinlendik. İşte bu MHP teşkilatlarının Türkiye için adanmışlığını göstermektedir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yeni teşkilat atamaları ve Ocak ayı programını değerlendiren MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, “Genel Merkezimiz tarafından ilçelerimize yeni atamalar olmuştur. Bu atamalar sonrasında Erbaa, Niksar ve Reşadiye’de toplantılar yaptık. Bu toplantıların yanı sıra bir dizi ziyaret programı da gerçekleştirdik. Zor bir süreçti. Yoğun kar yağışının yaşandığı, yolların zaman zaman kapandığı bir dönemde bu çalışmaları yaptık. Fakat gördük ki, teşkilatlarımızda büyük bir heyecan var. Bu heyecan bizlerin çalışma azmini daha da artırmıştır” diye konuştu.

“MİRASIMIZA, MANEVİYATIMIZA SAHİP ÇIKARIZ”
Masa başı ve klavye siyaseti yapmadıklarını, halka indiklerini, insanların sorunlarını dinlediklerini ifade eden MHP’li Mustafa İpek, “Milli ve manevi değerlerin ayaklar altına alındığı, hunharca eleştirildiği bir dönemden geçiyoruz. Bunlar yapılırken de fikir ve ifade özgürlüğü adı altında yapılıyor. Sonra da (Biz istediğimizi söyleriz, size ne oluyor?) diyorlar. Bu durumu kabullenmemiz mümkün değil. Teşkilatlarımıza, halkımıza yaşanan her şeyi anlatıyoruz. Onlara paylaşıyoruz. Kimse bu ülkenin sahipsiz olduğunu sanmasın. Gerçeklerin örtbas edildiği, algıların ön plana geçtiği bugünkü insanlık döneminde, karşı karşıya olduğumuz olayları doğru bir duruşla, tutarlı bir mantık örgüsüyle tefrik etmek durumundayız. İnsan, kendi tarihinin ve toplumunun ürünü olduğu kadar kendi çağının da ürünüdür, aynı zamanda mimarıdır. Maddi-manevi miras, teknoloji, dünya görüşü, düşünüş biçimi, talepler ve eğilimler insanın hem dünyaya hem de topluma bakışını her cepheden etkilemektedir. Bildiğiniz üzere temiz bir imanın, parlak bir düşüncenin önündeki en büyük engel cehaletin güçlü ve aktif olmasıdır” ifadelerini kullandı.

“ADANMIŞ İNSANLARIN OMUZLARINDA YÜKSELECEK”
Ülkücülüğün, milliyetçiliği bir adanmışlık olduğunu, gerektiğinde ülkesi, değerleri için kendisinden vazgeçme fedakarlığı anlamına geldiğini anlatan Mustafa İpek, “Bizim teşkilatlarımızda görev yapan arkadaşlarımız yüksek karakterli insanlardır. Ülkü ocaklarında yetişen gençlerimiz yarının güçlü ve büyük Türkiye’si için gönül vermişlerdir. Bu ülke bu adanmış insanların omuzlarında yükselecektir” şeklinde konuştu.

“HER BİRİ BİRER ASENA’DIR”
MHP Kadın Kollarında çalışan hanımlarla ilgili olarak da konuşan MHP Tokat İl Başkanı İpek, “Kadın kollarında görev yapan kardeşlerimizin her biri birer Asena’dır. Ziyaret etmedik ev bırakmayacaklar ve Türkiye’nin istikbali için MHP’nin ve Cumhur ittifakının ne kadar önemli olduğunu anlatacaklardır. Zaten şu anda bile hummalı bir çalışma yürütmektedirler. Vermiş oldukları emeklerden dolayı kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum. Bu dava bir bütünlük arz etmektedir. Bu bütünlüğü de kadın kollarında görev yapan kardeşlerimiz tamamlamaktadırlar” dedi.