Metal Separatör Nedir?

featured

Separatör, farklı endüstriyel alanlarda veya gemilerde kullanılmaktadır. Separatörün anlamına bakarsak, seperatör sıvıları ayırıcı özelliği ile görevini yerine getiren bir araçtır. Aslında separatörün birden fazla anlamı bulunmakla beraber genel olarak bakıldığında tüm anlamlarında ayırıcı ya da bir şeyi ayırma görevine sahip olduğu görülmektedir. Separatör, bazen bir gemide ayırma göreviyle kullanılabilirken bazen ise firmalarda bulunan karmaşık dosyaları ayırmak için bir kişiye yardımcı olabilmektedir.

Metal separatör çeşitleri arasında; Elektromanyetik bant üstü metal seperatör, doğal manyetik bant üstü metal seperatör, basit tip metal separatörler, Eddy ayırıcı,elektromanyetik tambur,paslanmaz çelik seperatör bulunmaktadır. Metal seperatör ürünlerimizi incelersek,

Elektromanyetik Bant Üstü Metal Seperatörler arasında yüksek alan şiddetli elektromanyetik bant üstü metal separatörler, konveyörler ve şutların içerisinde istenmemekte olan metallerin ayıklanmasında kullanılmakta olup konveyör üzerine çapraz veya paralel olarak uygulama yapılabilmektedir. Çapraz uygulama ile 30 dereceye kadar konveyörün herhangi bir noktasına yerleştirilebilmektedir. Paralel uygulamada ise konveyör şutunun olduğu noktaya metal tutup bırakılacak kadar olan bir mesafeye yerleştirilebilmektedir.

 Elektromanyetik separatör iki adet gergi tamburu içermektedir.

Doğal Manyetik Bant Üstü Metal Separatörler, Doğal manyetik bant üstü metal separatörler, standart şekilde konveyörlerin içerisinde istenmeyen metallerin ayıklanması amacıyla kullanılmaktadır. Bant üstü metal separatörler, ana manyetik blok, sonsuz separatör bandı ile motoru ve manyetik izoleli çelik şase bileşiklerinden meydana gelmektedir.

Firma olarak ekibimizle uyum içinde çalışarak mühendislik çözümleri sunmaktayız. Ekip içinde fikir alışverişinde bulunarak en iyi çözüme ulaşırız. Hayal gücümüzle çalışmayı birleştirerek sonuç odaklı çalışmaktayız. Ürettiğimiz tüm makinalarımızın arkasındayız. Kullanıcı odaklı ve müşteri memnuniyetini esas alarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Sizlerde uygun ürün avantajlarımızdan yararlanmak ya da detaylı bilgi almak için firmamıza ulaşabilirsiniz. İnternet sitemiz üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.