Mehmet Yıldırım DJ’lik performansı ile göz dolduruyor

featured

DJ’ler son yıllarda eğlence mekanlarının kilit isimleri oldular. Bir mekanın çok işliyor olması ve ilgi duyulması Şüphesiz ki orada verilen DJ’lik performansı ile birebir alakalı. Bu alanda ilgi bu denli yoğun olunca DJ’lik yapan kişilerin de sayısında hızlı bir artış yaşanıyor. Ancak bu her birinin başarılı olduğu ve bu işi gerçekten yapabildiği anlamına gelmiyor.

Yetenekli olan ve hakkı ile DJ’lik yapan isimler sıyrılarak kendini gösteriyor. Mehmet Yıldırım göstermiş olduğu DJ’lik performansı ile çok kısa sürede sivrilen isimlerden birisi. Genç ve yeni nesil artık onun en önemli takipçileri. Kendisinin sahne aldığı tüm mekanları takip eden müdavimleri sunmuş olduğu performans ile her geçen gün bir kitle halinde büyüyor.

Mehmet Yıldırım 1999 yılında İstanbul Bakırköy’de doğmuş çok genç bir yetenek. Yapmış olduğu DJ’lik ile göz dolduran Genç ismi arkasında çok güçlü ve onu seven bir takipçi kitlesi bulunuyor. Mehmet Yıldırım’ın sahip olduğu yetenekler bunlarla bitmiyor. Birçok ünlü isim için sosyal medya danışmanlığı yapıyor. Severek takip ettiğiniz birçok Fenomen ve sanatçı sosyal medya danışmanlığı alanında Mehmet Yıldırım’dan destek alıyor. Bu alanda oldukça profesyonel ve başarılı çalışmalara imza atan sosyal medya uzmanlığı hesaplarınızın yükselmesi ve etkileşime girebilmesi için Çalışıyor.

Mehmet Yıldırım genç Yaşına rağmen gelişen ve yenilenen bu dünyaya çok hızlı bir şekilde adapte olmuş gibi görünüyor. Bugün bulunduğu konum ve görmüş olduğu ilgi Yarın onun çok daha güzel yerlerde olacağını gösteriyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/mehmetyildirimcom/

Facebook adresi: https://www.facebook.com/mehmetyildirimcom/

Twitter adresi: https://twitter.com/mehmetyld234

Youtube kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCAWEf5AfPcv43cSWtj7ALzg/featured