Kadın Trençkot Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

featured

Tesettür giyim dış giyim seçenekleri ile her sezon her yaştan kadına hitap edebiliyor. Günlük giyimde ve özel davetlerde kullanabileceğiniz kurtarıcı parçalar, hızlı bir şekilde kombin yapmanıza yardımcı olur. Her ortamda ve her kombinle uyum sağlayacak tesettür giyimin en önemli parçalarından biri trençkotlar, hızlı bir kombin yapmak için en iyi çözümlerden biridir.

Her sezon yeni trend modellere karşımıza çıkan trençkotlar, farklı renk ve modelleri ile her kombine şıklık katıyor. Kadın trençkot koleksiyonu içinde farklı model ve renklerde onlarca trençkot modeli yer alıyor. Kadın trençkot modelleri içinden seçim yaparken mevsime uygun kumaş seçimi ve kumaş kalitesi oldukça önemlidir. Seçiminiz sırasında birkaç detaya dikkat ederek siz de hayalinizdeki kombinleri yapabilirsiniz.

Trençkot Seçerken Hangi Detaylara Dikkat Etmeniz Gerekir?

Mevsim geçişlerinin vazgeçilmez parçalarından olan trençkotlar, yaz aylarında da kullanım imkanı sunuyor. Şık tesettür trençkotlar içinden seçim yaparken dikkat etmeniz gereken noktaları şu şekilde sıralayabiliriz.

Renk seçimi

Kadın trençkot modelleri her tarza uygun seçenekler sunuyor. Yaz aylarında da tercih edilen trençkot modelleri içinden kendi kombinlerinize en uygun renkleri seçmeniz gerekir. Taş rengi bir trençkot seçimi ile her kombininizi uygun bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Siyah, gri gibi renkler klasik tarzınızı çok şık bir şekilde tamamlıyor. Bej rengi ve haki renkler ise spor giyimde en çok tercih edilen renk seçenekleri içinde yer alıyor.

Beden seçimi

Trençkot almadan önce beden ölçülerinizi doğru belirlemeniz gerekir. Beden ölçülerinizi doğru belirledikten sonra sizin için en doğru trençkotu çok daha rahat belirleyebilirsiniz. Uzun boyluysanız, uzun etek boyuna sahip trençkotlar tam size göre! Midi boy trençkotler ise hem daha minyon kadınlar için hem de spor tarzdan hoşlanan kadınlar için en ideal alternatiflerdir.

Tarzınıza uygun seçimler

Kadın trençkot modelleri günümüzde hem spor giyimin hem de klasik giyimin önemli dış giyim parçalarındandır. Daha klasik görünüm yaratmak istiyorsanız, kombininizi tamamlarken kemerli modelleri seçebilirsiniz. Daha spor bir tarz için canlı renkler içinden seçim yaparak daha dinamik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tesettür Trençkot Kombinleri Nasıl Yapılır?

Herkes kendi tarzına uygun tesettür elbise modelleriile trençkotlarını bir araya getirebilir. Şık bir davete katılmak isteyen ya da bir iş toplantısına katılacak kadınlar, siyah ve gri gibi koyu tonlarda bir trençkot ile desenli elbise ya da eşarplarını bir araya getirebilir. Oversize bir trençkot modeli ise daha salaş ve spor bir tarz yaratmak için ideal bir seçimdir.

Uzun elbise ya da eteklerin üstüne tercih edebileceğiniz uzun etekli trençkot modelleri, şık ve farklı bir görünüm elde etmenizi sağlar. Uzun trençkot modelleri ile hiç zaman kaybetmeden hem pratik hem zarif kombinler yapabilirsiniz. Zülays tesettür giyim seçenekleri içinden sahip olabileceğiniz trençkot modelleri ile her an şık olabilirsiniz. En iti tesettür giyim markası Zülays’a göz gezdirmeden trençkot alışverişi yapmamalısınız!