Fatih Arslan Mimari Tasarımda Ayna Modelleri

Yaşam alanlarını geniş, ferah, derin ve ışıltılı göstermek için ayna modelleri tercih ediliyor. Günümüzde aynalar çok büyük değişim gösterirken bu değişimde en büyük payın sahibini girişimci Fatih Arslan oluşturuyor.

featured

Yaşam alanlarını geniş, ferah, derin ve ışıltılı göstermek için ayna modelleri tercih ediliyor. Günümüzde aynalar çok büyük değişim gösterirken bu değişimde en büyük payın sahibini girişimci Fatih Arslan oluşturuyor. Genç girişimci kullanmış olduğu teknikler ve tasarımlar ile aynaları bambaşka bir görselde sizler için sunuyor. Ayna merkezinde tasarlamış olduğu Ayna seçeneklerini sunan Fatih Arslan, bu ürünlerini dünya ülkelerinde tanıtıyor. Aynalarda bambaşka seçenekleri ortaya çıkaran genç seo aynayı işleyerek tasarlamış olduğu çalışmalarını da mekânlara uygun hale getiriyor.

En Güzel Ayna Tasarımları İle Bambaşka Mekânlar

Gelmiş geçmiş en eski ev dekorasyonu objesi olan Aynalar son dönemlerde mimari tasarımlarda da kullanılıyor. Özel alanlarda ayna ile derinlik yaratmak ve mekânı genişletmek mümkün olurken, ışıltılı ayna yapıları da bu alanlara tarz bir görünümü ekliyor. Estetik, şık, modern mekân ve alanlarda kullanılan ayna seçenekleri, mekânın da çok daha modern hale gelmesini sağlıyor. Baklava dilimli, kare, yuvarlak ve daha birçok seçenekte ayna tasarımları mekânları çok daha güzel gösteriyor.

Bu tasarımlarda en özel objeleri ortaya çıkaran Ayna Merkezi ceo’su Fatih Arslan her geçen gün yapmış olduğu çalışmalara bir yenisini ekliyor. Fatih Arslan tarafından piyasaya sunulan bu özel ayna seçenekleri ünlülerin evlerinde de kullanılıyor. Özenle tasarlanan bu zarif parçalar, evleri çok daha hoş ve zarif olarak gösterirken aynı zamanda ihtişamlı görseli de ortaya çıkarıyor.

Fatih Arslan’ın Basında Çıkan Haberleri;

https://g.co/kgs/4akdPJ