Düşük Sermaye İle Yüksek Karlı Güzellik Merkezi Açmak

featured

 

Anahtar teslim projesi ile özel bir franchise modeli sunan Neslim Güngen Güzellik Merkezi, az sermaye ile sürekli kazanan bir aileye dahil olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. Her geçen gün büyüyen ailesiyle Türkiye genelinde 55 şubeye ulaşan Neslim Güngen ailesine dahil olarak siz de yüksek kar oranları ile sektöre 10-0 önde başlama fırsatından yararlanabilirsiniz.

Güzellik ve bakım sektörü, her zaman kazandıran, kar marjı yüksek bir sektör olmuştur. Ancak, henüz daha yolun başındaysanız, tanınmış bir aileye dahil olmak kesinlikle daha avantajlı olacaktır. Kazanç garantili Neslim Güngen isminden yararlanabileceğiniz bir franchise olanağı ile yaşadığınız şehirde ilk olmanın ayrıcalıklarından yararlanın.

Eksiksiz bir güzellik merkezi deneyimi sunan, Türkiye’de türünün ilk örneği franchise modeli ile birinci sınıf eğitimler, kurulumlar ve bakım hizmetleri tek bir çatı altında toplanıyor. En doğru lokasyon seçimi ve işlevsel mimari tasarımlar ile birleştirildiğinde, Neslim Güngen ailesinin bu konsepti sektörü alt üst ediyor!

Girişimci iş kadını Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen tarafından kurulan Neslim Güngen Güzellik Merkezi, son yıllarda yaşadığı hızlı büyüme ile kaliteli hizmet anlayışının meyvelerini topluyor.

Anahtar Teslim Projenin Avantajları Nelerdir?

Neslim Güngen, “Her şeyi sizin için yapıyoruz” derken ne demek istiyor?

  • Mimari tasarım

Üç boyutlu modelleme ile hayalini kurduğunuz güzellik merkezinin mimari tasarımı yapılıyor. Salon dekorasyonu ve mimarisinde modern görünüm ve işlevsellik ön planda tutuluyor.

  • Lokasyon danışmanlığı

Bulunduğunuz bölgede, yatırım yapmayı düşündüğünüz lokasyonda karar kılınmadan önce, en doğru araştırma ve değerlendirmeler yapılarak maksimum kazanç sağlayabilmeniz hedefleniyor. Bu noktada, yatırım bütçesine göre tüm veriler değerlendiriliyor.

  • Cihaz desteği

Neslim Güngen ailesine dahil olduğunuzda, merkezinizde kullanabileceğiniz çok çeşitli cihazlar da size anahtar teslim proje olarak teslim ediliyor. G5 masajı, pasif jimnastik ya da lenf drenaj gibi klasikleşmiş cihazların dışında, uzmanlar tarafından geliştirilmiş Fibroderms XXL, Fibroderms XS, NG System Coldpen, Micrones, Lipoderms gibi Neslim Güngen ailesine özel cihazlar da mevcut.

  • Ürün ve protokol desteği

Uzmanlar tarafından geliştirilmiş Fibroderms selülit ve çatlak onarım ürünleri, Cosmex, Clines ve Lipones Cultura gibi merkezinizde kullanabileceğiniz veya danışanlarınıza önerebileceğiniz ev devam ürünleri konusunda da destek sağlanmaktadır.

  • Eğitimler

Neslim Güngen Güzellik Merkezi franchise modelinin en önemli avantajlarından biri de, anahtar teslim proje kapsamında, siz şubenizi açmadan tüm çalışanlarınıza özel eğitimler verebilen uzman bir kadrosunun olması. Kalıcı makyaj eğitimleri, cilt bakım eğitimleri, çatlak bakım eğitimleri ve çok daha fazlası ile güzellik uzmanlarınızın donanım ve gelişimi konusunda da destek sağlıyor.

 

Siz de tanınmış bir aileye dahil olmak ve düşük sermaye ile yüksek kazançlar elde edebileceğiniz bir proje fırsatından yararlanmak isterseniz https://neslimgungen.com/franchise/ adresinden iletişime geçebilirsiniz.