Dikey Yaşam Hattı TRY Mühendislik

featured

Günümüzdeki popüler meslek gruplarına detaylı olarak baktığımızda farklı sektörlere ait mesleklerin her birinin de tehlikeli ayrıntılar içerdiğini görebiliyoruz. Bu yüzden de can güvenliğini sağlamak gerekiyor. Tehlikeli mesleklerde daha güvenli bir çalışma ortamı yaratabilmek adına tüm güvenlik önlemleri birer birer alınmalıdır.

Dikey yaşam hattı, son derece yüksek düzeyde tehlike barındıran mesleklerin icra edilmesi sırasında alınabilecek en iyi güvenlik önlemi çeşitlerinden bir tanesidir. TRY Mühendislik firmasının sektör içerisinde oluşturduğu kalite ve farkla beraber sabit ve taşınabilir dikey yaşam hattı modellerine rahatlıkla ulaşmak mümkündür.

Geniş bir portföyde satışa sunulan her bir dikey yaşam hattı sistemi, ihtiyaca göre her bireyin yararlanabileceği sistemler şeklinde kendini öne çıkarır. Kat olarak yüksekte kalan yapılarda çalışmak zorunda olan kişilerin bulundukları yerden talihsiz bir şekilde düşmesi gibi rahatsız edici kazaların en az zararla atlatılabilmesi için dikey yaşam hattının bulunması lazımdır.

Tam tersi bir durumda can kaybı gibi dönüşü olmayan durumlar oluşabilir. Sistemin genel bağlantı gereçleri, farklı çeşit merdivenlerde işlev görebilecek biçimde boyutlandırılmıştır. Dikey yaşam hattı sistemi her bir yönüyle yüksek yapıya sahip merdivenlerde gerçekleştirilecek iş uygulamaları için tasarlanmıştır. Olası bir düşme anında şok emici araçların darbeyi yavaşlatmasıyla birlikte personelin ciddi anlamda yaralanması da tamamen önlenmiş olur. Ürün tamamen bu duruma göre tasarlanmıştır.

Profesyonel Güvenlik Çözümlerine TRY Mühendislik ile Daha Yakın Olun

Dikey yaşam hattı merdivenlerde, plazalarda ve Telekom kulübelerinde sık karşımıza çıkan bir güvenlik önlemidir. Yüksek bir mekanda çalışmak zorunda olan herkes dikey yaşam hattı sistemini kullanan bir yerde çalışmasını yapmalıdır. Alanında uzman hale gelen TRY Mühendislik firması çalışanlarının özel olarak ürettiği bu sisteme her daim ulaşmak ise kesinlikle mümkündür.